Dr. Buzz Pellets

$124.05

In stock

Compare

Vad är Dr. Buzz Pellets? 

Dr Buzz Pellets är pellets som innehåller två  ämnen  i dem. De två  ämnena  som finns i Dr. Bizz Pellets är  6-APB och muskotnöt. Dr Buzz Pellets producerar starka psykoaktiva resultat som liknar MDMA. Trots det faktum att Dr. Buzz Pellets producerar liknande resultat som MDMA, säger vissa forskare faktiskt att Dr. Buzz Pellets är starkare eftersom de stimulerar alla tre serotoninreceptorerna. Typiska resultat för experiment med Dr. Buzz Pellets inkluderar eufori, en förbättrad känsla av välbefinnande, känslomässig värme, förbättrade sensoriska uppfattningar och laddade minnen. Forskare bör använda försiktighetsåtgärder när de experimenterar med Dr. Buzz Pellets eftersom experimentella resultat kan vara mycket intensiva.  

 

Var kan jag köpa Dr. Buzz Pellets?  

Här är Chemical Planet, vi säljer Dr. Buzz Pellets av hög kvalitet. Våra Dr. Buzz-pellets kommer vanligtvis i pelletsform. Om du inte ser formuläret du letar efter, kontakta oss för att se när det blir tillgängligt.  

Du måste vara 18 för att köpa Dr. Buzz Pellets och i full laglig överensstämmelse med lagarna i din nation. Våra Dr. Buzz Pellets är inte avsedda för människor eller djur. De är endast för forskningsändamål. 

 

Dr. Buzz Pellets Legalitet  

Dr Buzz Pellets är lagliga i Europa och har inte planerats i de flesta länder. De kan dock betraktas som en analog av MDMA. Så de kan vara olagliga i länder med anti-analoga handlingar, som USA.  

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “Dr. Buzz Pellets”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu