SGT-263

kr66.16

In stock

Compare

SGT-263

SGT-263 är en ny syntetisk cannabinoid som bara har funnits sedan 2016. Denna forskningskemikalie är en potent agonist för CB1- och CB2-receptorerna. SGT-263 har beskrivits  av kemiska forskare för att producera liknande resultat som för ADB-FUBINACA, en annan populär syntetisk cannabinoid. Experimentella resultat med SGT-263 tenderar att inkludera resultat som liknar många andra syntetiska cannabinoider, till exempel avkoppling,  mild  eufori, kroppslättnad,  färgförbättring etc. Så om du gillar att experimentera med andra syntetiska cannabinoider så kommer du att förmodligen älskar att ha SGT-263 i ditt laboratorium.   

Var kan jag köpa SGT-263?  

SGT-263 kan köpas på vår kemikaliebutiks webbplats. Vår SGT-263 kommer vanligtvis i pulverform. Men om du föredrar andra former av denna kemikalie, är du välkommen att kontakta oss för att se om vi har en annan tillgänglig. Vi har ofta flera formulär tillgängliga. Du måste vara minst 18 år för att kunna köpa SGT-263 från oss och vara i överensstämmelse med nationens forskningskemikalielagar. Vår SGT-263 är inte avsedd för människor eller djur, den är endast avsedd för forskningsexperiment. 

SGT-263 Laglighet 

Eftersom SGT-263 är så nytt är det för närvarande oplanerat i de flesta nationer, vilket gör det lagligt. Men vissa nationer, som USA, har strikta analoga lagar som potentiellt kan göra denna kemikalie olaglig.

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningstillämpningar. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “SGT-263”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu