SDB-005

kr57.89

In stock

Compare

Köp SDB-005 online

SDB-005 är en indazolbaserad forskningskemikalie som har utvecklat ett positivt rykte i den forskningskemiska världen. Detta beror på att det är en potent agonist för CB1- och CB2-receptorn. Forskare som föredrar att experimentera med syntetiska cannabinoider kommer sannolikt att hitta SDB-005 extremt lämplig för sina laboratorier.

Detta beror på att SDB-005 är känt för att ge resultat av mild eufori, färgförbättring och visuella hallucinationer som är psykedeliska till sin natur. SDB-001 är mycket lik en annan syntetisk cannabinoid, SDB-001. Mätningar, även så låga som 10 mg, ger starka resultat. Du bör aldrig experimentera med mängder över 50 mg, eftersom du kan skada din utrustning.

Var kan jag köpa SDB-005?

Vår kemikaliebutik är en av de bästa SDB-005-leverantörerna i världen. Vi erbjuder extremt högkvalitativ SDB-005 i pulverform. Men om du föredrar ett annat formulär, är du välkommen att kontakta oss eftersom vi ofta har andra formulär tillgängliga. Du måste vara minst 18 år för att köpa SDB-005 från oss. Vår SDB-005 är endast avsedd för forskningsändamål och är inte avsedd för människor eller djur.

SDB-005 Laglighet

SDB-005 är inte schemalagd i de flesta nationer i världen. Det kan dock betraktas som en analog av andra syntetiska cannabinoider som är olagliga i vissa länder. Så SDB-005 kan vara olagligt i länder som USA som har starka analoga lagar.

Experimentella mätningar: För givande resultat testa 10 mg till 20 mg. För att undvika att skada utrustning ska du aldrig överstiga 50 mg i ett experiment.

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att an

Be the first to review “SDB-005”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu