S4 Andarine

$71.45

In stock

Compare
Categories: ,

Köp S4 Andarine online

En del av den selektiva androgenreceptormodulatorn (SARM) -familjen, S4 Andarine ansågs en gång vara den mest önskvärda SARM att ta hand om på grund av dess höga orala biotillgänglighet i motsats till intravenös. Det sägs också ha en betydande inverkan på en deltagares förmåga att bygga både muskler och bentäthet. Framtida forskning om SARM har väckt potentiella farhågor när det gäller säkerheten för denna specifika forskningskemikalie, därför föreslår vi att man placerar tidigare försiktighetsåtgärder innan experiment med S4 Andarine sker.

Det är viktigt att notera att S4 Andarine inte rekommenderas som livsmedel, lämpliga åtgärder bör vidtas när experimentell forskning äger rum.

S4 Andarine Chemical Properties

Kemisk formel:  C19H18F3N3O6

Molmassa:  441,4 g / mol

Lite har delats offentligt angående de kemiska egenskaperna hos Andarine (S4). Androgener är hormoner som binder med hög affinitet och specificitet till androgenreceptorer (forskningskemikalier såsom S4). Forskning har gjorts under de senaste två decennierna inom detta specifika område för att utveckla effektiva AR. En av huvudorsakerna till forskningen berodde på den kemiska effekten som äger rum, vilket möjliggör en anabolisk positiv inverkan på muskler och ben utan oönskade biverkningar som ofta förknippas med exogen androgenadministrering. Resultaten av denna forskning har lett fram SARMS som Andarine och Ostarine.

S4 Andarine-användning

Även om lite forskning har gjorts på S4 Andarine verkar det finnas viss konsistens angående effekterna av forskningskemikalien på experimentella forskardeltagare.

Följande är några potentiella effekter av S4 Andarine, på grund av bristen på forskning som har gjorts på S4 Andarine är detta långt ifrån en uttömmande lista:

  • Ökad muskelretention
  • Ökad bentäthet
  • Ökad förmåga att fysiskt utöva kraft
  • Fettförlustaktivering

Vilka är de potentiella biverkningarna av S4 Andarine?

Det är viktigt att vara försiktig när du experimenterar med S4 Andarine på grund av brist på forskning som har delats om kemikalien och dess effekt på människor.

Följande är inte alls en uttömmande lista över de potentiella biverkningarna av S4 Andarine utan ger en uppfattning om de potentiella biverkningarna som kan upplevas när forskning utförs med kemikalien.

Några av de kända biverkningarna av S4 Andarine inkluderar:

  •   Vision:  användningen av S4 Andarine kan påverka din syn. Detta kan orsaka suddig syn och / eller färger att smälta in i varandra.
  •   Huvudvärk:  deltagare har rapporterats ha visat sig ha problem med huvudvärk när de kommer från S4 Andarine.
  •   Illamående:  en ökad risk för illamående upplevs ofta av deltagare som kommer från S4 Andarine.
  •   Trötthet:  även om trötthet inte är en vanlig bieffekt medan det på S4 Andarine ofta upplevs mellan cyklerna.

S4 Andarintolerans

För bästa resultat när du använder S4 Andarine föreslås att deltagaren cyklar användningen av SARM för att möjliggöra optimala resultat. Konsekvent användning av S4 Andarine utan pauser kommer att intensifiera biverkningarna och kan orsaka allvarligare biverkningar.

Laglighet:

S4 Andarine är lagligt att köpa. Det är dock olagligt att användas i professionell sport.

Var kan jag köpa S4 Andarine?

Här erbjuder vi högkvalitativa S4 Andarine. Alla våra kemikalier är testade av tredje part. Vi säljer ingen kemikalie för konsumtion. Du måste vara minst 18 år för att köpa från Chemical Planet.

Be the first to review “S4 Andarine”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu