NRG-3

kr124.05

In stock

Compare

NRG-3

NRG-3 är en ny forskningskemikalie som faktiskt består av ett antal kemikalier blandade i en produkt. Forskningskemikalier som finns i NRG-3 inkluderar MXPr och N-etylhexedron. På grund av den speciella blandningen av kemikalier som finns i NRG-3, kan detta ämne ge både stimulerande och dissociativa hallucinogena resultat under experiment.

Detta gör denna kemikalie idealisk för forskare som gillar att genomföra laboratorieexperiment med både stimulerande och hallucinogena forskningskemikalier. Även om denna kemikalie är väldigt ny får den redan stadigt rykte för att vara mycket populär bland kemiska forskare.

Var kan jag köpa NRG-3?

Vår kemikaliebutik är en av de bästa NRG-3-leverantörerna i världen. Vi säljer NRG-3 i pulverform. Vi har dock ofta andra formulär tillgängliga, så kontakta oss gärna om du föredrar ett annat formulär. Du måste vara minst 18 år för att kunna köpa NRG-3 från oss. Du måste också följa lagstiftningen i din nation. Våra kemikalier är endast avsedda för forskningsändamål och är inte avsedda för människor eller djur.

NRG-3 Legalitet

NRG-3 är inte schemalagd i de flesta länder i världen. Det kan dock vara olagligt i länder med strikta analoga lagar, såsom USA.

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “NRG-3”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu