NEP

kr0.00

In stock

Compare

Köp N-etyl-nor- Pentadrone online

NEP står för  N-Ethyl-Nor- Pentadrone . Denna kemikalie är ett stimulerande medel som faller in i katinonklassen av kemikalier  och är en utmärkt ersättning för den en gång så populära och nu sällsynta N-etylhexedronen.  NEP  tros vara en stark  noradrenalin-  dopaminåterupptagshämmare (NDRI).

Majoriteten av dess resultat antas bero på det faktum att det är en NDRI. Forskningsexperiment med NEP har visat sig visa starka resultat av stimulering, spontana känsliga känslor, taktil förbättring, kognitiv eufori, tankeacceleration, egoinflation, disinhibition, motivationsförbättring och förbättring av  analys.  

 Var kan jag köpa NEP?  

Här säljer vi NEP av högsta kvalitet, vanligtvis i pulverform. Vi har dock ofta olika former tillgängliga, så kontakta oss gärna för att se om vi har din önskade blankett tillgänglig om du vill ha något annat än pulver. Du måste vara minst 18 år för att kunna köpa NEP från oss.

Du måste också överensstämma med nationens forskningskemikalielagar. Vår NEP är inte avsedd för människor eller djur. Det är rent designat för forskningsändamål.  

 NEP Legalitet 

NEP är olagligt i Brasilien och Storbritannien. I USA kan det potentiellt vara olagligt eftersom det är en analog av det olagliga ämnet,  Pentadrone . Det är emellertid oplanerat i de flesta andra nationer.  

Be the first to review “NEP”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu