N-Ethyl-Hexedrone HCL

$148.86

In stock

Compare

N-etylhexedron?

N-etylhexedron är en forskningskemikalie som faller under katinonklassen. Denna kemikalie antas producera sina forskningsresultat genom att öka nivåerna av noradrenalin och dopamin. Denna forskningskemikalie är relativt ny och kom först på marknaden för forskningskemikalier 2015.

Denna kemikalie är en av de kemikalier som vanligtvis kallas ”badsalt”. Experiment med N-etylhexedron ger ofta resultat av stimulering, spontana kroppsupplevelser, uthållighet, egoinflation, tidskomprimering, ökad musikuppskattning, fokusförbättring, desinhibition och eufori.

Var kan jag köpa N-Ethyl-Hexedrone?

N-etylhexedron kan köpas direkt via vår kemikaliebutik . Vi säljer extremt högkvalitativ N-etylhexedron. Du måste vara minst 18 år gammal och ha full laglig överensstämmelse med nationens forskningskemikalielagar för att köpa N-etylhexedron från vår kemikaliebutik .

Vi accepterar alla större kreditkort och erbjuder även leverans samma dag i många länder. Vi tar också betalningar i kryptovalutan Bitcoin. Bitcoin-betalningar erbjuder maximalt diskretion.

N-etylhexedrons laglighet

Denna forskningskemikalie är olaglig i Brasilien, Tyskland, Sverige och Storbritannien. Det kan potentiellt vara olagligt i länder med starka analoga lagar som USA också. Det är oplanerat i många nationer, vilket gör det lagligt på de flesta platser.

Be the first to review “N-Ethyl-Hexedrone HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu