Mephedrene HCL

kr165.40

In stock

Compare

Mefeder

Mephedrene, en ny medlem av katinonfamiljen, är en kemikalie med stimulerande egenskaper som är nära besläktade i struktur med metiopropamin (MPA) (5-mmpa) och 4-FA. Det är en analog av mephedron (4MMC), som delar många av samma kemiska egenskaper, och liknar föreningar som finns i den blommande växten Khat, som har en historia av användning i Östra Afrika analog med kakaobladanvändning i Sydamerika och Betelnötter. användning i Sydostasien. Mephedrene förväntas bli legaliserat i hela Europa utom i Tyskland och Storbritannien. Frakt till Irland kommer sannolikt att göras tillgänglig inom kort.

Mephedrene kemiska egenskaper

Kemisk formel: C11H15N0CL1

Molmassa: 213,70

Eftersom Mephedrene är ett sådant nytt ämne, finns det för närvarande lite information om dess kemiska egenskaper. Vad vi vet är att det är ganska olikt de flesta psykoaktiva fenetylaminer; den innehåller en överbryggande peroxidgrupp mellan två motsatta kol i en cyklohexenring och har ingen kväveatom.

Vilka är effekterna och möjliga varningarna för Mephedrene?

Återigen, på grund av brist på testning och användarrapporter finns det liten eller ingen information tillgänglig om säkerhetsprofilen för Mephedrene. Av denna anledning måste vi titta på sin närmaste analoga Mephedrone (4MMC) för att få en uppfattning om vilken typ av biverkningar den kan ge.

Hjärtklappning:  En av de farligare 4mmc-effekterna är hjärtklappning, speciellt vid högre doser.

-Beroende:  Många fritidsstimulerande medel uppvisar en hög missbruksprofil och Mephedrene bör kontaktas med samma försiktighet.

-Tandslipning:  Tandslipning är ett vanligt fysiologiskt svar på stimulanter. Detta kan orsaka ömma käftmuskler såväl som tandskador och förfall.

-Kramper:  Det har förekommit fall av fritidsstimulerande medel som har lett till kramper hos vissa användare. Detta händer vanligtvis vid högre doser, men biverkningar vid vanliga doser har också noterats.

-Villor:  Kroniskt stimulerande missbruk kan leda till illusioner och paranoidtänkande. Även om dessa problem normalt avtar när användningen avbryts kan det vara problematiskt och kan leda till psykotiska episoder hos vissa användare.

Anmärkning:  Från och med nu har lite forskning gjorts om effekterna av mefedren hos människor, men det kan antas ha liknande effekter som andra föreningar i den stimulerande klassen av kemikalier, inklusive ökade energinivåer, excitabilitet, fokus och eufori. Mephedrene är inte godkänt som livsmedel, det förutses endast för laboratoriebruk med lämplig laboratorieutrustning inklusive ögonskydd och handskar.

 

Var man kan köpa ?

Här på vår kemikaliebutik erbjuder vi högkvalitativt mefedren endast för forskningsändamål, det är INTE avsett för användning av människor eller djur. Du måste vara minst 18 år för att köpa Mephedrene från vår kemikaliebutik .

Be the first to review “Mephedrene HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu