MDPT

kr165.40

In stock

Compare

MDPT

MDPT är förkortning för  3 ’, 4’-metylendioxi-N-tert-butylkatinon.  Denna forskningskemikalie är väldigt ny på marknaden och den är ny i vår butik. MDPT faller under katinonklassen av kemikalier. Eftersom MDPT är så nytt upptäcks fortfarande många av forskningsresultaten för det. Det är dock vanligt att experiment med MDPT ger resultat av ökad sällskaplighet, förhöjt humör, ökad energi och aptitdämpning. MDPT har potentiellt många kriminaltekniska användningar.

Var kan jag köpa MDPT?

Här i vår kemikaliebutik erbjuder vi MDPT av hög kvalitet. Du måste vara minst 18 år gammal och ha full laglig överensstämmelse med forskningen kemiska lagar i din nation för att köpa MDPT från oss.

Vi accepterar alla större kreditkort förutom kryptovalutan Bitcoin . Bitcoin ger optimal diskretion. Leverans samma dag är tillgänglig i många länder.

MDPT-laglighet

MDPT är oplanerat i de flesta länder. Detta beror till stor del på att det är en ny forskningskemikalie. Det kan dock betraktas som en analog med andra katinoner . Så om du bor i ett land där vissa katinoner är olagliga, och om ditt land har starka analoga lagar, kan det hypotetiskt också vara olagligt i ditt land. Detta är dock osannolikt.

Be the first to review “MDPT”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu