K-PAX

kr124.05

In stock

Compare

KP AX 

K-PAX är ett ämne som faktiskt består av flera olika forskningskemikalier. Forskningskemikalierna som  finns i K-PAX är  (för närvarande)  3-FPM och MXP. 3-FPM är en stimulant av  fenylmorfolinklassen  . 3-FPM är känt av kemiska forskare för att producera resultat av stimulering, uthållighet, aptitundertryckning, ökad libido, egoinflation, motivationsförbättring och tidsförvrängning.

MXP är en dissociativ kemikalie och är känd för att ge resultat av smärtlindring, taktil urkoppling, eufori, uppfattning om kroppens lätthet, psykedelisk hallucination och disinhibition. Så, K-PAX producerar experimentella resultat som kombinerar resultaten av både 3-FPM och MXP.  

Var kan jag köpa K- PAX  

Vår kemikaliebutik är en högkvalitativ K-PAX-leverantör som säljer premium K-PAX, vanligtvis i pulverform. Men om du vill ha ett annat formulär, är du välkommen att kontakta oss för att se om vi har ett annat formulär tillgängligt för dig. För att köpa K-PAX från oss måste du vara minst 18 år gammal. Du måste också överensstämma med lagstiftningen i ditt land om forskningskemikalier. Vår K-PAX är inte avsedd för konsumtion av människor eller djur.  

KP AX  laglighet  

K-PAX är  olagligt i Kanada, Kina, Italien, Sverige och Storbritannien. Det kan också potentiellt förbjudas i länder med analoga lagar, såsom USA.  

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “K-PAX”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu