Isopropylphenidate (IPH) HCL

kr206.75

In stock

Compare

Köp isopropylfenidat (IPH) online

IPH är en forskningskemikalie som faller under piperdinklassen för kemikalier. Det är en syntetisk stimulant. IPH liknar mycket det kemiska metylfenidat, och det ger nästan identiska forskningsresultat.

Kemiska forskare som utför experiment med IPH ser ofta följande resultat: stimulering, ökat fokus och koncentration, aptitdämpning, förbättrad produktivitetsnivå, kognitiv eufori, ökad libido, tidsförvrängning och ökad hjärtfrekvens. Använd alltid korrekta laboratoriesäkerhetsförfaranden, eftersom högre mätningar kan vara mycket mer potenta.

Var kan jag köpa Isoproplphenidat?

Här säljer vi IPH av hög kvalitet. Vår IPH kommer vanligtvis i form av pulver. Men om du föredrar en annan form av IPH för dina forskningsexperiment, är du välkommen att fråga oss. Vi kanske kan förse dig med en annan typ.

Du måste vara över 18 år och ha full laglig överensstämmelse med nationens lagar för att kunna köpa IPH från oss. Vi accepterar alla större kreditkort förutom kryptovalutan Bitcoin för optimal diskretion. Sändning samma dag finns också i många länder.

Isopropylfenidat-laglighet

IPH är olagligt i både Tyskland och Storbritannien. Det är emellertid oplanerat i många andra nationer och är därmed lagligt på många ställen. Det kan dock potentiellt vara olagligt i länder med starka analoga lagar som USA.

Be the first to review “Isopropylphenidate (IPH) HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu