Växtbaserade rökelse

kr124.05

In stock

Compare

Köp växtbaserad rökelse online

Herbal Incense är en blandning av flera cannabinoidforskningskemikalier kombinerade till ett ämne. Vi använder marshmallowblad som bärande ämne för denna forskningskemikalie. Herbal-Incense är också känd som K2 eller Spice . Det anses vara betydligt starkare än traditionell cannabis. Många kemiska forskare har märkt att Herbal-Incense fyller sina laboratorier med en arom som är mycket trevlig.

Se dock till att du använder lämpliga säkerhetslaboratorier när du experimenterar med ört-rökelse, eftersom det är mycket starkt. Herbal-Incense producerar forskningsresultat av eufori, ökad aptit, slöhet, avslappnade känslor, tunga känslor i extremiteterna  , förändrade uppfattningar och andra resultat som liknar traditionella cannabisexperiment.  

Var kan jag köpa växtbaserade rökelse?  

Vi säljer växtbaserade rökelse av hög kvalitet och är en av de bästa växtbaserade rökelseleverantörerna. Du måste vara minst 18 år för att köpa Herbal-Incense från oss. Vårt växtbaserade rökelse är inte avsett för människor eller djur. Det är strikt för forskningsändamål.  

Herbal rökelse laglighet 

Herbal Rökelse är inte kontrolleras i och för sig i de flesta länder. Det  kan dock kontrolleras om den aktiva cannabinoidanvändningen i den råkar vara olaglig i ett visst land. Därför kan  växtbaserade rökelse kontrolleras i något av följande länder; Österrike, Tyskland, Frankrike, Irland, Lettland, Polen, Rumänien, Ryssland, Slovakien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Storbritannien och många andra nationer.  

ou bör  därför  kontrollera om det cannabinoid  används i vår växtbaserade rökelse är olagligt i ditt land innan du beställer från oss.  

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “Växtbaserade rökelse”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu