FUB-AMB

kr82.70

In stock

Compare

Köp FUB-AMB online

FUB-AMB är en av de mest populära forskningskemikalierna som finns på marknaden idag. FUB-AMB är också känt som AMB-FUBINACA. FUB-AMB är en indazolbaserad syntetisk cannabinoid. FUB-AMB är känt av forskare för att vara en potent agonist för cannabinoidreceptorerna. När det gäller de syntetiska cannabinoiderna är FUB-AMB en av de mer potenta. Så korrekta laboratoriesäkerhetsförfaranden bör användas.

Forskningsexperiment som involverar FUB-AMB genererar vanligtvis fynd av fullkroppshöjd, eufori, förhöjt humör och avkoppling. FUB-AMB experimentella resultat liknar mycket andra syntetiska cannabinoider, men de är i allmänhet mycket starkare.  

Var kan jag köpa FUB-AMB?  

Här på FUB-AMB har vi hög – kvalitet FUB-AMB till salu. Vår FUB-AMB finns i pulverform. Men om du föredrar det i en annan form, kontakta oss gärna för att se om vi har ett annat formulär tillgängligt för dig. Du måste vara minst 18 år för att köpa FUB-AMB från oss. Våra kemikalier är endast avsedda för forskningsändamål och är inte avsedda för människor eller djur.  

FUB-AMB Laglighet  

Det är olagligt i vissa delar av Amerika, som Louisiana. Det är också olagligt i Sverige. Det är emellertid inte schemalagt i många länder, men kan betraktas som en analog av andra olagliga ämnen. Så det kan potentiellt vara olagligt i länder med analoga lagar.  

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “FUB-AMB”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu