Flunitrazolam

kr82.70

In stock

Compare

Vad är  Flunitrazolam  

Flunitrazolam  är en forskningskemikalie som faller i bensodiazepinklassen. Det liknar mycket kemikalierna  Clonazolam  och  Flubromazolam . Trots att det är relativt nytt inom forskningskemikalierna, blir  Flunitrazolam   snabbt en favorit bland forskningskemikalier på grund av dess styrka och minskade resultat efter logg. Med andra ord, många kemiska forskare tror att denna kemikalie ger en mycket önskad balans mellan forskningsresultat för en bensodiazepin. Experimentella resultat för  Flunitrazolam ger  ofta resultat av sedering, desinhibition, drömförstärkning, kvarvarande sömnighet, tankeuppbromsning och muskelavslappning. 

Flunitrazolam  är mycket potent, så lämpliga säkerhetsåtgärder bör alltid vidtas i laboratorier. Kombinera  Flunitrazolam  med andra forsknings kemikalier såsom opiater, barbiturater,  gabapentinoids  och thienodazepines , för experiment kan vara farliga.   

Var kan jag köpa  Flunitrazolam  

Här på Chemical Planet säljer vi högkvalitativt  Flunitrazolam . Vårt  Flunitrazolam  kommer vanligtvis i pellets-, pulver- eller blottform. Men om du vill ha ett annat formulär, är du välkommen att kontakta oss för att kontrollera om vi har det tillgängligt.  

Vårt  Flunitrazolam  är inte avsett för människor eller djur. Du måste vara minst 18 år för att köpa  Flunitrazolam  från oss. 

 

Flunitrazolam  laglighet  

Flunitrazolam  är inte schemalagt i de flesta länder. Det kan dock fortfarande betraktas som en analog av vissa bensodiazepiner som är. Så  i länder med analoga lagar, som USA, kan det betraktas som olagligt.  

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “Flunitrazolam”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu