FAB-144

kr124.05

In stock

Compare

Köp F AB -144 online 

FAB -144 är en indazolbaserad syntetisk cannabinoid. Många kemiska forskare har noterat att denna kemikalie är en potent agonist för CB1-receptorn. Det är en juridisk analog av XLR-11. Även om FAB-144 är en relativt ny syntetisk cannabinoid har den redan fått mycket beröm inom forskarsamhället för att ha liknande resultat som STS-135, en respekterad cannabinoid.

FAB-144 är ett solidt tillskott till alla laboratorier där forskare gillar att experimentera med syntetiska cannabinoider. Experimentella resultat för FAB-144 inkluderar vanligtvis ökad aptit, stimulering, energi, uppfattning av verkligheten som ett drömliknande tillstånd, avkoppling, förhöjt humör och andra fynd som liknar andra syntetiska cannabinoider.  

Var kan jag köpa F AB -144? 

Vi har hög – kvalitet FAB-144 finns till försäljning här på kemisk Planet. Vår FAB-144 kommer vanligtvis i pulverform. Men om du föredrar en annan form av kemikalien, är du välkommen att kontakta oss för att se om vi har ett annat formulär tillgängligt.  

För att köpa FAB-144 från oss måste du vara minst 18 år gammal och du måste också följa lagstiftningen i ditt land. Vår FAB-144 är inte avsedd för människor eller djur. Den är endast avsedd för laboratoriebruk och forskningsexperiment.  

AB -144 Laglighet  

Folkhälso byrå i Sverige föreslog klassificera FAB-144 som ett farligt ämne den 10 november : e , 2014. Annat än att har det inte funnits en hel del juridisk förordning om FAB-144.  

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “FAB-144”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu