Etizolam

$49.62

In stock

Compare

Description

Vad är Etizolam?

Etizolam är en typ av bensodiazepin som faller inom kategorin tienotriazolodiazepiner. När det gäller molekylär struktur liknar Etizolam mycket andra bensodiazepiner, förutom att den har en tiofenring istället för en bensenring. Denna skillnad gör Etizolam särskilt intressant för forskare.

Var kan man köpa Etizolam

Här på Chemical Planet säljer vi Etizolam endast för forskning och laboratoriebruk. För att köpa från vår butik måste du dock vara över 18 år och följa alla lagliga bestämmelser i ditt land eller din region.

Om du vill köpa Etizolam online kan vi tillhandahålla det i olika former. Till exempel har vi Etizolam-pellets, Etizolam-pulver och Etizolam-droppar. Vårt Etizolam kan inte användas för konsumtion av människor eller djur.

Det är bara avsett att användas som forskningskemikalie. Så om du behöver lite Etizolam för ditt laboratorium eller annan forskningsinställning, och om du är kvalificerad att köpa den, är vi den perfekta Etizolam-butiken online för dig.

Etizolam Laglighet

Etizolam är lagligt för recept- och forskningsändamål i ett antal olika länder. Det är dock ett kontrollerat ämne och är helt olagligt i ett antal andra länder.

Det är ett kontrollerat ämne i Danmark, Tyskland, Polen och Schweiz.

Finns i pellets, pulver och flytande form.

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Recensioner (0)

Be the first to review “Etizolam”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Vagn

No products in the cart.