EPT Fumarate

kr140.59

In stock

Compare

Köp EPT Fumarate Online?

EPT är förkortning för  N-etyl-N- propyltryptamin . Det faller in i tryptaminklassen av kemikalier. EPT är en relativt ny och relativt obskur tryptamin. Faktum är att det ursprungliga syntesdatumet är okänt för EPT. Har dock funnits tillgängliga för försäljning på forskningsmarknaden sedan 2016. Forskningsresultaten från EPT-laboratorieexperiment beskrivs vanligtvis som mindre intensiva än för andra tryptaminer, såsom DMT, DET och DPT.

Så om du letar efter ett mildare alternativ till DMT, DET eller DPT är EPT ett bra alternativ för dig. Forskningsresultat från EPT-experiment inkluderar vanligtvis stimulering, ökad libido, uppfattning om kroppslig lätthet, färgförbättring, drivande känslor, motorisk kontrollförlust, symmetrisk texturupprepning, intern hallucination, tankeacceleration och tidsförvrängning.  

Var kan jag köpa EPT?  

Vår kemikaliebutik är en av de främsta EPT-leverantörerna. Vi säljer EPT i både hcl-  och fumaratpulverform . Men om du föredrar andra former av kemikalien, är du välkommen att kontakta oss för att se om vi har den tillgänglig.  

För att köpa EPT från vår kemikaliebutik måste du vara lagligt tillåten i ditt land, och du måste också vara över 18 år. Vår EPT är endast avsedd för forskningsändamål. Den är inte avsedd för djur eller människor. 

 EPT-laglighet 

EPT är ett klass A-läkemedel i Storbritannien. I USA är det inte schemalagt. Det kan dock potentiellt betraktas som en analog av DMT, som är ett schema I-läkemedel. Så är åtal för EPT användare och säljare possibl  i Amerika enligt den federala Analog Act.  

Mätningarna blir något högre jämfört med den vanligaste HCl-formen. Om din studie för närvarande använder EPT i HCl-form rekommenderar vi att du experimenterar med provökningar på 5-10% för att bibehålla en konsekvent effekt på testreagens. Så du tittar på vanliga kvantitetsintervall på 80-110 mg och höga partier från 110 mg.

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “EPT Fumarate”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu