DPT HCL

kr231.56

In stock

Compare

Köp DPT HCL Online ?

DPT eller dipropyltryptamin eller N, N-dipropyltryptamin är medlem i tryptaminklassen. DPT är en kemikalie som sägs åstadkomma starka psykedeliska förändringar, den är förknippad med de andligt förstärkande effekterna som är synonyma med DMT och Ayahuasca. Anekdotiska rapporter har nämnt erfarenheter som evighet, förutbestämning och upplevd exponering för medvetandets inre mekanik.

På grund av styrkan i DPT är det inte tillrådligt att testas på deltagare med lite psykedelisk erfarenhet. Rapporter har sagt att det liknar DMT både vad gäller effekterna och oförutsägbarheten av biverkningarna. DPT kan orsaka mycket oförutsägbara resultat, se därför till att tidigare skadedjupsåtgärder införs innan experiment äger rum. Det är viktigt att notera att DPT inte är för konsumtion, adekvata åtgärder bör vidtas när experimentell forskning äger rum.

DPT Chemical Properties

Kemisk formel: C16H24N2

Molmassa: 244,37 g / mol

DPT är medlem i tryptaminklassen, det är en syntetisk indolmolekyl. Alla tryptaminer delar en kärnstruktur som består av en bicyklisk indol heterocykel som kan hittas fäst vid R3 via en etylsidokedja till en aminogrupp. Två propylkolkedjor finns i DPT bunden till den terminala amin-RN i dess tryptamin-ryggrad.

DPT-användning

Även om lite forskning har gjorts på DPT verkar det finnas en viss konsistens angående effekterna av forskningskemikalien på experimentella forskardeltagare.

Följande är några potentiella effekter av DPT, på grund av brist på forskning som har gjorts på DPT är detta långt ifrån en uttömmande lista:

  • Fysisk eufori
  • Förändringar i filtens tyngdkraft
  • Förändringar i filt kroppslig form
  • Förbättring av kroppslig kontroll
  • Drivande effekt på visuell uppfattning (morfing, smältning, flytande, andning)

Vilka är de potentiella biverkningarna av DPT?

Det är viktigt att vara försiktig när man experimenterar med DPT på grund av bristen på forskning som har delats om kemikalien och dess effekt på människor.

Följande är inte alls en uttömmande lista över de potentiella biverkningarna av DPT utan ger en uppfattning om de potentiella biverkningarna som kan upplevas när forskning utförs med kemikalien.

Några av de kända biverkningarna av DPT inkluderar:

  •   Motorkontrollförlust:  detta verkar vara en vanlig bieffekt när det gäller ämnen som DPT.
  •   Elevutvidgning:  deltagare har rapporterats ha visat större elever än normalt under påverkan av DPT.
  •  Hudspolning   : rodnad i huden och en varm spolningsupplevelse är en annan potentiell bieffekt.
  •   Rumslig desorientering:  vanlig bland effekterna av de i tryptaminfamiljen, särskilt mer med de starkare psykedelika.

DPT-tolerans

Tolerans mot DPT sägs likna den för DMT. Därför är deltagaren inom två timmar tillbaka till baslinjen. Till skillnad från många andra tryptaminer har användningen av DPT inga kollisioner med andra toleranser med andra psykedelika, därför är deras styrka densamma.

Laglighet:

Storbritannien  – DPT anses vara ett klass A-läkemedel.

Tyskland –  DPT kontrolleras under NpSG.

Schweiz –  du hittar det namngivet som ett kontrollerat ämne i Schweiz under Verzeichnis E.

Sverige –  DPT är ett kontrollerat ämne från och med 2016 i Sverige.

USA –  DPT är inte schemalagt, men det är en analog av DET som är en schemalagd narkotikamedel i USA. Därför kan en experiment hamna i trubbel med lagen enligt Federal Analogue Act.

Var kan jag köpa DPT HCL?

Här i vår Chemicals-butik erbjuder vi DPT av hög kvalitet. Alla våra kemikalier är testade av tredje part. Vi säljer ingen kemikalie för konsumtion. Du måste vara minst 18 år för att köpa från vår kemikaliebutik.

Be the first to review “DPT HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu