DOC 2.5mg Pellets

kr66.16

In stock

Compare

Köp DOC 2,5 mg pellets online

DOC 2.5 MG Pellets är pellets som är gjorda av psykedelisk fenetylamin och amfetamin. DOC står för 2,5-dimetoxi-4-kloroamfetamin. DOC 2,5 mg är ett utmärkt tillskott till laboratorierna för alla kemiska forskare som värdesätter psykedeliska fynd.

Se till att alla korrekta laboratoriesäkerhetsförfaranden följs om du planerar att experimentera med DOC 2,5 MG, eftersom det kan ge ganska starka resultat. Experiment med DOC 2.5 MG-pellets ger vanligtvis resultat av ökade musikuppskattningshallucinationer, eufori, desinhibition och andra fynd som är normala för psykedeliska amfetaminer och fenetylaminer.

Var kan jag köpa DOC 2.5 MG-pellets?

DOC 2.5 MG kan köpas från oss i vår kemikaliebutik. Vi är en av de bästa DOC 2.5 MG-pelletsleverantörerna i världen. Du måste vara minst 18 år för att köpa DOC 2.5 MG från vår kemikaliebutik.

Du måste också vara i full överensstämmelse med forskningen kemiska lagar i din nation. Våra DOC 2.5 MG-pellets är inte avsedda för människor eller djur. De är strikt utformade för forskningsändamål. Se till att använda dina skyddsglasögon när du experimenterar med DOC 2.5 MG.

DOC-2-5 MG Laglighet

DOC 2.5 MG-pellets är ej schemalagda i de flesta länder och är därför lagliga på de flesta platser. De kan dock betraktas som olagliga i länder med starka analoga lagar, såsom USA.

Be the first to review “DOC 2.5mg Pellets”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu