Difenidin

$132.32

In stock

Compare

Description

Köp difenidin online

Difenidin är en forskningskemikalie som faller under kemikalierna diaryletamin. Difenidin är en av de mindre kända dissociativa substanserna. När det gäller kemisk struktur liknar den mycket metoxfenidin och efenidin. Dipehnidin är en potent agonist för NMDA-receptorn. DIpehnidine blir mycket populärt i forskningskemisk gemenskap på grund av dess gynnsamma resultat.

Forskningsexperiment med difenidin ger ofta resultat av ångestundertryckande, förändringar i filtlig kroppsform, stimulering, desinhibition, taktil undertryckning, tidsförvrängning, egodöd, eufori, perspektivförvrängning, miljökubism och déjà vu. Denna forskningskemikalie är mycket kraftfull, så se till att du använder små mätningar i dina experiment och följer alla laboratoriesäkerhetsprocedurer.

Var kan jag köpa difenidin?

Du kan köpa difenidin här på Chemical Planet webbplats. Vi är en av de bästa difenidinleverantörerna i världen. Vår difenidin kommer vanligtvis i pulverform. Men om du vill ha en annan form, fråga oss bara. Vi kan ha en tillgänglig.

Du måste vara minst 18 år gammal för att köpa difenidin från oss och du måste också följa lagstiftningen i din nation. Vi accepterar alla större kreditkort och Bitcoin för optimal diskretion. Leverans samma dag är tillgänglig i många länder.

Difenidin Legalitet

Difenidin är olagligt i Storbritannien och det är ett Schema I-kontrollerat ämne i Kanada. Det är oplanerat och därför lagligt i de flesta andra länder.

Recensioner (0)

Be the first to review “Difenidin”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Vagn

No products in the cart.