Diclazepam

kr239.83

In stock

Compare

Vad är  Diclazepam  

Diclazepam  är också känt som  klorodiazepam . Denna forskningskemikalie faller under bensodiazepinklassen. Diclazepam  syntetiserades först på 1960-talet. Många forskare experimenterar med denna kemikalie för att bevittna resultat som är typiska för andra bensodiazepiner. Experiment med  Diclazepam ger  vanligtvis resultat av muskelavslappning, sedering, disinhibition, ångestundertryckande, tankehämtning, analysundertryckning, drömförstärkning och kvarvarande sömnighet. Forskare bör vara väl medvetna om de återstående sömnighetsresultaten innan de börjar experimentera med  Diclazepam  i sina laboratorier.     

 

Hur köper  jag Diclazepam ? 

Här på Chemical Planet har vi högkvalitativ  Diclazepam  till salu. Vår  Diclazepam  kommer vanligtvis i pulverform. Om du föredrar ett annat formulär kan du dock kontakta oss för att se när vi har det tillgängligt.  

Om du vill köpa  Diclazepam  från Chemical Planet måste du vara minst 18 år gammal. Du måste också följa lagstiftningen i din nation. Vår  Diclazepam  är inte avsedd för internt djur eller mänskligt bruk. Den är endast avsedd för forskningsändamål.  

 

Diclazepam  Laglighet  

Diclazepam  är olagligt i Tyskland. I Storbritannien är det ett läkemedel av klass C. I USA är det lagligt. I Kanada är det ett Schema IV-ämne.   

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “Diclazepam”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu