Dibutylon

$181.94

In stock

Compare

Dibutylon 

Dibutylon , som också är känt som bk-DMBDB, är en forskningskemikalie som är mycket lik  B- utylon  i naturen. Dibutylon  faller under kemikalierna amfetamin. Men det kvalificerar sig också tekniskt som katinon också. Denna kemikalie är relativt sällsynt . Det finns inte i varje forskningslaboratorium där ute.

Det har dock gjorts en betydande mängd experiment med det. Forskningsexperiment avseende  D- ibutylon  har gett resultat som är typiska för stimulerande läkemedel. Några av dessa resultat inkluderar eufori, ökad energi, taktilförbättring, empati, tidsförvrängning, mindfulness, tankeförvrängning, ökad musikuppskattning och ökad libido.  

 Var kan man köpa  dibutylon?

Här på vår kemikaliebutik har vi högkvalitativ Dibutylone  tillgänglig för försäljning . Vår  D- ibutylon  kommer vanligtvis i pulverform. Men om du föredrar det i en annan form, kontakta oss bara så meddelar vi dig om vi har andra formulär tillgängliga.  

Du måste vara minst 18 år för att köpa  ibutylon från vår kemikaliebutik. Du måste också vara i full överensstämmelse med forskningskemikalielagarna i din nation. Vår  ibutylon  är endast avsedd för forskningsändamål och är inte avsedd för konsumtion av människor eller djur.  

 Dibutylons  laglighet 

Dibutylon  är inte planerat i många länder. Det kan dock betraktas som en analog av  B- utylon , vilket är olagligt i många länder.  

Be the first to review “Dibutylon”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu