Clonazolam

$49.62

In stock

Compare

Vad är  Clonazolam  

Klonazolam  är ett bensodiazepin som liknar klonazepam ( Klonopin ) i resultat, men det är betydligt mer potent. Faktum är att  klonazolam  är känt som det mest potenta bensodiazepinet  som finns tillgängligt i världen idag. Detta innebär att endast extremt erfarna kemiska forskare bör experimentera med  klonazolam Clonazolam  skapades först 1971.  

Även små mängder  klonazolam , såsom 0,5 mg, kan ge starka resultat av sedering, amnesi och muskelavslappning. Eftersom den här kemikalien är så potent måste extrem försiktighet iakttas  när den hanteras  av alla som planerar att experimentera med den , med särskild försiktighet för att undvika kontakt med huden. Det är viktigt att använda skyddshandskar.  

 

Var kan man köpa  Clonazolam  

Här på Chemical Planet har vi högklassig  klonazolam  till salu. Vi har  klonzaolampellets  , pulver och fläckar som kan köpas av kemiska forskare. Vårt  klonazolam  är strikt för laboratoriebruk.  

För att köpa  klonazol am  från denna  klonazolam-  leverantör måste du vara över 18 år och vara i full överensstämmelse med alla lagar om forskningskemikalier i ditt hemland. Det kan vara svårt att hitta en  clonazolam- leverantör, men vi skickar till många länder.   

 

Clonazolam  Laglighet  

Clonazolam  har olika juridiska status över hela världen. I Sverige har det föreslagits att det ska göras till ett farligt ämne. I Storbritannien är det ett läkemedel av klass C. 

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “Clonazolam”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu