BMDP

$165.40

In stock

Compare

BMPD

BDMP är en forskningskemikalie som faller i den syntetiska katinonklassen. Denna forskningskemikalie liknar mycket metylon. BDMP är en ny forskningskemikalie och som ett resultat finns det inte en överväldigande mängd rapporter om experimentella resultat.

Preliminära rapporter har dock visat experimentella resultat som inkluderar stimulering, spontana fysiska förnimmelser, taktilförstärkning, desinhibition, ångestundertryckande, tankeacceleration, motivationsförbättring, förstärkning av empati och ökad musikuppskattning.

Se till att du alltid använder lämpliga laboratoriesäkerhetsrutiner och bär skyddsglasögon när du experimenterar med BMPD. Det är potent, så använd inte stora mätningar.

Var kan jag köpa BMPD?

Här på vår kemikaliebutik säljer vi högkvalitativ BMPD. Vi är en av de bästa BMPD-leverantörerna i hela världen. Vår BMPD kommer vanligtvis i kristallform. Ibland har vi dock andra formulär tillgängliga, så gärna fråga oss om du vill ha ett annat formulär.

Du måste vara minst 18 år för att köpa BMPD. Du måste också vara i full laglig överensstämmelse med nationens forskningskemikalielagar. Vår BMPD är endast avsedd för experimentella ändamål och är inte avsedd för konsumtion av människor eller djur.

BMPD-laglighet

BMPD är inte schemalagt i de flesta länder och är därför lagligt på de flesta platser. Det kan dock betraktas som en analog av metylon och kan således vara olagligt på platser där metylon är olagligt på grund av analoga lagar.

Be the first to review “BMDP”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu