a-PiHP HCL

kr165.40

In stock

Compare

Alpha-PHiP

α-PHiP, även kallad alfa-PHiP, är en förening av katinonklassen och är en strukturell isomer av dess moderförening Pyrovalerone, som under de senaste decennierna ofta ordinerades för att behandla slöhet, sömnighet och kronisk trötthet.

Det liknar också de andra, mer kända, föreningarna A-PHP och MDPV, ämnen som inducerar känslor av eufori vid intag.

Även om α-PHiP har samma struktur som föreningar som har testats och godkänts för konsumtion, är α-PHiP endast för forskningsändamål och inte avsedd att användas som livsmedel.

Kemiska egenskaper hos α-PHiP

Kemisk formel: C23H27N3O2

Fullständigt namn: 4-metyl-1-fenyl-2- (pyrrolidin-1-yl) pentan-1-on

Molekylvikt: g / mol

Renhet:> 98%

Som nämnts ovan är α-PHiP en förening av katinonklassen och delar kemiska egenskaper med den mer välundersökta Pyrovalerone – den enda skillnaden är en förskjuten metylgrupp från 4-positionen för den aromatiska ringen till 4-positionen för acyl kedja. Precis som Pyrovalerone kan α-PHiP förväntas inducera känslor av eufori, ökad energi och förbättrat fokus vid intag även om inga studier har utförts för att bekräfta detta.

Liksom alla psykoaktiva katinoner antas α-PHiP öka frisättningen av dopamin och hämma återupptaget av adrenalin, noradrenalin och serotonin i centrala nervsystemet.

Det är värt att notera att alla katinoner är baserade på de psykoaktiva föreningarna som finns i växten Khat (Catha edulis), vars löv ger en stimulant som en effekt hos dem som tuggar dem. Khat har konsumerats på detta sätt i hundratals år i många afrikanska länder, och det är från denna växt som alla kemikalier inom katinonfamiljen härrör.

OBS:  Till skillnad från Khat eller Pyrovalerone har α-PHiP ingen historia av mänsklig användning och det ska endast användas för forskningsändamål och inte för konsumtion.

Var man kan köpa?

vår kemikaliebutik , en pålitlig N1-källa, erbjuder vi högkvalitativ α-PHiP av laboratoriekvalitet i saltform i pulverform. Vår kemikaliebutik är det främsta alternativet för dem som vill köpa forskningskemikalier. Observera att du måste vara minst 18 år för att köpa α-PHiP från vår kemikaliebutik . Alla sålda forskningskemikalier är avsedda att användas i laboratoriebaserad forskning och experiment och inte för konsumtion.

Be the first to review “a-PiHP HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu