6-APB

kr289.45

In stock

Compare

Vad är 6-APB?  

6-APB är en forskningskemikalie som faller i bensofuranklassen  av entaktogener Det liknar strukturellt andra entaktogener såsom MDMA, MDA, 5-APB och 5-MAPB. Denna  molekyl  skapades år 1993. Den designades ursprungligen för att vara ett giftfritt alternativ till MDMA. Liksom andra entaktogener har 6-APB  resultat  av eufori, muskelavslappning,  ångestundertryckande  och desinhibition Mätningar  på så lite som 40 mg kan ge  resultat associerade med traditionella 6-APB-  observationer 6-APB är också känt som  BenzoFury  

 

Var kan jag köpa 6-APB online?  

Här på Chemical Planet säljer vi 6-APB i pulverform. Som en 6-APB-leverantör säljer vi dock endast vår 6-APB för forskningsändamål. Vår 6-APM är INTE avsedd för användning av människor eller djur.  

För att köpa 6-APB från vår sten måste du vara över 18 år och följa alla lagar och förordningar för forskningskemikalier i ditt land / din region. Vår 6-APB har extremt hög kvalitet och är perfekt för att köra experiment. Om du vill få lite vetenskaplig insikt om 6-APB är vi den perfekta 6-APB-leverantören för dig.  

 

6-APB Legal Status  

Många länder anser att 6-APB liknar MDMA och därmed klassificerar de det på exakt samma sätt som de klassificerar MDMA. 6-APB är ett kontrollerat ämne i Australien och Nya Zeeland. Det är ett schema III-ämne i Kanada. Det är olagligt i Tyskland, Italien och Sverige. Det är ett läkemedel av klass B i Storbritannien och det är inte schemalagt i USA.  

Experimentella åtgärder : Testning mellan 40 mg och 80 mg av en analytisk standard är vanligt bland forskare. Upp till 200 mg eller mer kan analyseras i ett experiment för mer erfarna kemister för en mer utvecklad analys.

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “6-APB”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu