5F-AKB57

$157.13

In stock

Compare

5F-AKB57

5F-AKB57 är en stark syntetisk cannabinoid. Resultaten av denna forskningskemikalie är kända för att vara mycket starka men de håller inte heller länge. 5F-AKB57 är en stark agonist för CB1- och CB2-receptorerna. Många kemiska forskare beskriver resultaten från 5F-AKB57 för att vara nästan identiska med traditionell cannabis.

Några av resultaten som är vanliga för 5F-AKB57-experiment är aptitförbättring, smärtlindring, uppfattning i kroppslig lätthet, förändringar i uppfattning av gravitation, förbättring av känslor, paranoia, tankeanslutning, ökad musikuppskattning, mindfulness och drömundertryckning. Eftersom 5F-AKB57 är mycket potent bör kemiska forskare alltid vara försiktiga med att använda lämplig laboratorieutrustning och säkerhetsprocedurer medan de experimenterar med den.  

Var kan jag köpa 5F-AKB57? 

Här på vår kemikaliebutik erbjuder vi högkvalitativ 5F-AKB57 till salu. Vår 5F-AKB57 kommer i pulverform. Men om du behöver det i en annan form kan du gärna kontakta  oss för att se om vi har en annan form tillgänglig.  

Du måste vara minst 18 år gammal och följa lagarna i din nation för att köpa denna kemikalie från oss. Vår 5F-AKB57 är endast avsedd för forskningsändamål. Den är inte avsedd för konsumtion av människor eller djur. 

5F – AKB57 Laglighet  

5F-AKB57 är olagligt i Storbritannien, Brasilien, Lettland, Tyskland, Kina,  i  Tjeckien och USA. Det betyder att vi inte kan sälja det till dig om du bor i någon av dessa nationer.  

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “5F-AKB57”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu