5C-AKB-48

$190.21

In stock

Compare

5C-AKB48

5C-AKB48 är en syntetisk cannabinoid av indazolkarboxamidklassen och är 5-kloranalog till 5F-AKB48 (ofta kallad AKB48, 5F-APINACA eller 5F-AKB48), den mer kända syntetiska cannabinoiden som först identifierades i Sydkorea.

5C-AKB48 rapporteras ha liknande, men ändå starkare effekter som de som är associerade med 5F-AKB48, och som med alla syntetiska cannabinoider har den hög affinitet för CB1- och CB2-receptorerna.

Kemiska egenskaper hos 5C-AKB48

Kemisk formel: C23H30CIN3O

Fullständigt namn: N- (adamantan-1-yl) -1- (5-klorpentyl) -1 H-indazol-3-karboxamid

Molmassa: 400,00 g / mol

Renhet:> 98%

5C-AKB48, som delar många kemiska egenskaper med 5F-ABD, är en syntetisk cannabinoid av familjen indazol-3-karboxamid. Liksom alla cannabinoider har den hög affinitet för CB1- och CB2-receptorerna, vilket står för dess psykoaktiva egenskaper. Liksom de flesta cannabinoider är det olösligt i vatten och är stabilt vid rumstemperatur.

Som med de flesta cannabinoider har 5C-AKB48 stor potential att användas som smärtstillande medel och aptitstimulator, även om inga mänskliga prövningar har genomförts, kan det antas att 5C-AKB48 har samma syntetiska cannabinoideffekter som andra kemikalier av samma klass. Det bör noteras att säkerhetsprofilen för detta läkemedel inte har testats ordentligt och inte är avsedd att användas som livsmedel.

Vilka är effekterna och möjliga varningarna för 5C-AKB48?

De psykoaktiva effekterna av 5C-AKB48 liknar de för andra naturliga och syntetiska cannabinoider och kan jämföras närmast med 5F-ABD

 

Sedation:  Kanske den mest kända effekten av cannabinoider, användare rapporterar en stark känsla av avkoppling och sänkta energinivåer efter att ha konsumerat 5C-AKB48.

Minska inflammation:  Naturligt förekommande cannabinoider har använts i århundraden för sina inflammationsreducerande egenskaper. För närvarande har CBD (en icke-psykoaktiv cannabinoid) blivit ganska populär för smärt- och inflammationshantering. Även om inga formella studier har genomförts, kan det säkert antas att 5C-AKB48 har de traditionella antiinflammatoriska effekterna som vanligt förekommer hos medlemmar av cannabinoidfamiljen.

Anti-illamående: Illamående  och emetiska egenskaper hos cannabinoider har observerats kliniskt i många år [ 1 ], med vanligt förskrivna läkemedel som Marinol, syndros och Nabilone gjorda med syntetiska cannabinoider.

Migrän och huvudvärk:  Cannabinoider har för länge sedan observerats för deras förmåga att kraftigt minska svårighetsgraden av migrän och kronisk huvudvärk hos individer [ 2 ]. Tyvärr har ingen kontrollerad forskning gjorts om effektiviteten av 5C-AKB48 för behandling av huvudvärk, och det finns bara några få anekdotiska rapporter.

Obs: Som nämnts ovan har ingen formell forskning utförts på 5C-AKB48, så dess säkerhetsprofil är för närvarande okänd. Även med brist på testning kan vi anta att det har de vanliga biverkningarna av cannabinoider. På grund av detta är det viktigt att komma ihåg att 5C-AKB48 endast är för forskningsändamål och inte för konsumtion och inte ska hanteras utan lämplig laboratorieutrustning inklusive ögonskydd och handskar.

Var man kan köpa?

Här i vår kemikaliebutik erbjuder vi högsta kvalitet 5C-AKB48 som finns på marknaden. Vår kemikaliebutik är också en pålitlig N1-källa och erbjuder snabb, diskret leverans till flera länder världen över.

Du måste vara 18 år eller äldre för att köpa 5C-AKB48, och alla större kreditkort samt bitcoin accepteras. Alla produkter, inklusive 5C-AKB48, är endast avsedda för forskning och inte för konsumtion.

Be the first to review “5C-AKB-48”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu