5-MeO-DiPT HCL

kr206.75

In stock

Compare

5-MeO-DiPT

5-MeO-DiPT, även känt som Foxy och Foxy Methoxy, är ett psykedeliskt läkemedel i tryptaminklassen. Den syntetiserades först i mitten av 1970-talet av Alexander Shulgin och en detaljerad rapport inkluderades i 1997 års bok TiHKAL (Tryptamines I Have Known And Loved).

Även om begränsad forskning har utförts om ämnet, indikerar anekdotiska rapporter att det saknar de typiska hallucinogena egenskaper som finns i andra, mer populära, tryptaminer som Mescaline och LSD. Istället är det känt för sina mycket stimulerande och entaktogena effekter, med många användare som rapporterar en ökning av libido och ökade sexuella upplevelser.

Det är viktigt att notera att 5-MeO-DiPT inte har godkänts som livsmedel och är endast tillgängligt som forskningskemikalie.

5-MeO-DiPT kemiska egenskaper

Kemisk formel: C17H26N2O

Molmassa: 274,4 g / mol g · mol − 1

5-MeO-DiPT (5-metoxi-N, N-diisopropyltryptamin) är ett tryptaminderivat och delar många kemiska egenskaper med andra hallucinogena tryptaminer såsom psilocybin, bufotenin och dimetyltryptamin; det är den N-substituerade diisopropylhomologen av 5-MeO-MiPT.

Liksom alla tryptaminer har 5-MeO-DiPT en kärnstruktur som består av en bicyklisk indol-heterocykel, som i sin tur är bunden till en aminogrupp på R4-positionen. Den innehåller också en metoxigrupp i sin R5-position, från vilken den hämtar sin namne.

Den exakta mekanismen genom vilken 5-MeO-DiPT orsakar psykedeliska upplevelser är inte helt klarlagd, men många forskare tror att det har att göra med sin 5-HT2A-receptorantagonism, effekter [ 1 ]

Fördelar med att använda 5-MeO-DiPT

Som tidigare nämnts har 5-MeO-DiPT en begränsad historia av studier, och det mesta av vad som är känt om dess effekter härrör från antingen Alexander Shulgins originalverk eller anekdotiska användarrapporter. Nedan finns en lista över de vanligast rapporterade effekterna associerade med 5-MeO-DiPT / Foxy Methoxy-upplevelser.

Stimulering:  Något ovanligt i de mer populära tryptaminerna har 5-MeO-DiPT stimulantliknande egenskaper, vilket många användare säger ger dem känslor av att vara energiska och alerta.

Förbättrade känsliga känslor:  I början av 2000-talet blev 5-MeO-DiPT känt som ett sexuellt förstärkande läkemedel, vilket ökade intensiteten i taktila upplevelser. Det sägs stärka sexuella aktiviteter såväl som öka libido.

Empathogenic:  Uttrycket ”empathogen” eller ”entactogen” används ofta med hänvisning till 5-MeO-DiPT, vilket betyder alla ämnen som sägs framkalla intensiva känslor av empati och vänskap hos användare. Användarrapporter indikerar ökade nivåer av sällskaplighet och positivt humör.

Hallucinationer och visuella snedvridningar:  5-MeO-DiPT är inte känt för att framkalla höga nivåer av hallucinerande effekter på användare på samma sätt som andra tryptaminer, såsom LSD eller Mescaline, gör. Anekdotiska rapporter indikerar att de visuella snedvridningarna har samma karaktär som de som orsakas av MDMA.

Be the first to review “5-MeO-DiPT HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu