4F-MDMB-BINACA

$165.40

In stock

Compare

Description

4F-MDMB-BINACA

4F-MDMB-BINACA, även känd som 4F-ABD, är en indazolbaserad syntetisk cannabinoid som tillhör indazol-3-karboxamidfamiljen. Det är en analog av den mer kända syntetiska cannabinoiden 5F-MDMB-PINACA (även känd som 5F-ABD).

En relativt ny substans, 4F-ABD, är en potent agonist för CB1-receptorn, vilket ger psykoaktiva effekter som liknar den naturligt förekommande cannabinoida tetrahydrocannabinol som finns i cannabisväxten.

Det senaste decenniet har en explosion blivit i populariteten hos syntetiska cannabinoider för fritidsändamål, vilket fått många att fråga ”vad är den bästa syntetiska cannabinoiden?”. Eftersom det finns många typer av cannabinoider, både naturliga och syntetiska, är denna fråga svår att svara och kan komma till subjektiv uppfattning.

Innan 5F-ABD listades som ett olagligt ämne var det den syntetiska cannabinoiden som valts bland fritidsanvändare. Av denna anledning kommer 4F-ABD sannolikt att öka i popularitet bland psykoaktiva narkotikamissbrukare.

4F-MDMB-BINACA kemiska egenskaper

Kemisk formel: C19H26FN3O3

Molmassa: 363,4

4F-ABD, som delar många kemiska egenskaper med 5F-ABD, är en syntetisk cannabinoid av indazol-3-karboxamidfamiljen. Liksom alla cannabinoider är det olösligt och vatten men kan vara aktivt oralt när det löses i en lipid.

Fördelar med att använda 4F-MDMB-BINACA

De psykoaktiva effekterna av 4F-MDMB-BINACA liknar effekterna av andra naturliga och syntetiska cannabinoider och kan jämföras närmast med 5F-ABD.

Minska inflammation:  Naturligt förekommande cannabinoider har använts i århundraden för sina inflammationsreducerande egenskaper. För närvarande har CBD (en icke-psykoaktiv cannabinoid) blivit ganska populär för smärt- och inflammationshantering. Även om inga formella studier har genomförts, kan det säkert antas att 4F-MDMB-BINACA har de traditionella antiinflammatoriska effekterna som vanligt förekommer hos medlemmar av cannabinoidfamiljen.

Anti-illamående: Illamående  och emetiska egenskaper hos cannabinoider har observerats kliniskt i många år [ 1 ], med vanligt förskrivna läkemedel som Marinol, syndros och Nabilone gjorda med syntetiska cannabinoider.

Vad är varningar och möjliga biverkningar av 4F-MDMB-BINACA?

Generellt sett tolereras cannabinoidanvändning väl av människor och har en hög säkerhetsprofil. På grund av detta är det viktigt att komma ihåg att 4F-MDMB-BINACA endast är för forskningsändamål och inte för konsumtion. Som nämnts ovan har ingen formell forskning utförts på 4F-MDMB-BINACA, så dess säkerhetsprofil är för närvarande okänd. Även med brist på testning kan vi anta att det har de vanliga biverkningarna av cannabinoider.

OBS:  Det finns liten eller ingen mänsklig forskning på 4F-MDMB-BINACA, det bör noteras att säkerhetsprofilen för denna kemikalie inte har testats ordentligt och inte är avsedd att användas som livsmedel, den är endast avsedd för laboratoriebruk. undvik oavsiktlig kontaminering, använd handskar och skyddsglasögon när du hanterar kemikalien.

Var man kan köpa?

Här på vår kemikaliebutik erbjuder vi högkvalitativ 4F-MDMB-BINACA i laboratoriekvalitet. Observera att du måste följa lagstiftningen i ditt land och vara minst 18 år för att köpa 4F-MDMB -BINACA från Chemical Planet.

Recensioner (0)

Be the first to review “4F-MDMB-BINACA”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Vagn

No products in the cart.