4-MPD

kr124.05

In stock

Compare

4-MPD

4-MPD är förkortning för 4-metylpentedron. 4-MPD är en forskningskemikalie som faller i katinonklassen. 4-MPD liknar 4-MMC i kemisk struktur och i experimentella resultat. Många experiment med 4-MPD har visat resultat av ökad energi och vakenhet, förhöjt humör och ökad sällskaplighet.

Minskad aptit har också varit ett återkommande fynd för 4-MPD. Så det är klokt för 4-MPD-forskare att se till att de har tillräckligt med mat att äta innan de utför experiment med 4-MPD. I allmänhet har laboratorieforskningsexperiment med 4-MPD visat sig ha mycket stimulerande resultat.

Var kan man köpa 4-MPD?

Vi säljer 4-MPD här i vår kemikaliebutik . 4-MPD som vi säljer kommer i kristallform. Vi skickar till många olika nationer. Om du inte ser det formulär du föredrar kan du kontakta oss för att se när vi kan ha andra formulär tillgängliga.

Om du är intresserad av att köpa 4-MPD från vår kemikaliebutik måste du vara minst 18 år och vara i full överensstämmelse med alla nationella lagar. Den 4-MPD som vi erbjuder till salu är endast avsedd för laboratorieforskning. Det är inte avsett för intern konsumtion av människor eller djur.

4-MPD laglighet

4-MPD är ett Schema 1-ämne i Kanada. I Storbritannien är det ett klass B-ämne. I många nationer är det antingen oplanerat eller helt lagligt.

Be the first to review “4-MPD”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu