4-HO-MiPT

kr231.56

In stock

Compare

Köp 4-HO-MiPT online

4-HO-MiPT är förkortning för 4-hydroxi-N-metyl-N-isopropyltryptamin. Detta ämne faller under kemikalierna tryptamin. Det liknar mycket psilocin, som är den aktiva ingrediensen i magiska svampar. Liksom psilocin är 4-HO-MiPT känt för att producera psykedeliska resultat under laboratorieforskningsexperiment.

4-HO-MiPT ökar i popularitet och blir en av de vanligaste syntetiska tryptaminerna som används av kemiska forskare. Typiska experiment med 4-HO-MiPT har visat sig ge resultat av sedering och stimulering, förändringar i tyngdkraften, färgförbättring, djupuppfattningsförvrängning, symmetrisk strukturupprepning, ljusstyrkesförändring, intern hallucination, transformationer, konceptuellt tänkande, känslomässig förbättring och Deja vu.

 Var kan jag köpa 4-HO-MiPT?

Vi säljer högkvalitativ 4-HO-MiPT här på Chemical Planet. Vi erbjuder denna forskningskemikalie i hcl- eller fumaratpulverform, vilket är perfekt för laboratorieexperiment. Men om du föredrar det i en annan form kan du kontakta oss för att se när vi kan ha ett annat formulär tillgängligt.

Du måste vara minst 18 år för att köpa vår 4-HO-MiPT. Du måste också vara i full överensstämmelse med lagarna i din nation. Vår 4-HO-MiPT är inte avsedd för människor eller djur. Det är bara för forskningsändamål.

 4-HO-MiPT-laglighet

4-HO-MiPT är olagligt i Brasilien och Sverige. I Storbritannien klassificeras det som ett klass A-läkemedel. I USA är det inte schemalagt. Det anses dock ofta som en analog av psilocin. Så människor som äger eller säljer 4-HO-MiPT kan åtalas enligt Federal Analogue Act.

Experimentella åtgärder : Som med de flesta 4-hydroxi måste du se till att ditt laboratorium har funktionella milligramskalor eller förmågan till volymetrisk kvantifiering. Det är särskilt viktigt med 4-AcO-MiPT eftersom reaktivitetsnivåerna börjar så låga som 5 mg.

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “4-HO-MiPT”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu