4-HO-MET

$82.70

In stock

Compare

Köp 4-HO-MET online

4-HO-MET är förkortning för 4-hydroxi-N-metyl-N-etyltryptamin. Detta ämne faller i tryptaminklassen av kemikalier. Det liknar psilocin, som är den primära psykoaktiva komponenten i magiska svampar. 4-HO-MET kan generera psykedeliska resultat genom att verka på serotoninreceptorerna. Många forskare har noterat att experimentella fynd för 4-HO-MET är nästan identiska med psilocins.

Det är vanligt att 4-HO-MET-experiment ger resultat av färgförbättring, drift, mönsterigenkänningsförbättring, symmetrisk texturupprepning, transformationer, interna hallucinationer, konceptuellt tänkande och analysförbättring. En känsla av egodöd är ett annat vanligt resultat med 4-HO-MET-experiment, kom ihåg att det är en analog av 4-AcO-MET.

Var kan man köpa 4-HO-MET

Här på vår Chemicals-butik har vi högkvalitativ 4-HO-MET till salu. Vår 4-HO-MET kommer vanligtvis i hcl eller fumarat pulverform. Om du inte ser formuläret du letar efter kan du kontakta oss för att se när det kan finnas tillgängligt igen.

För att köpa 4-HO-MET från vår kemikaliebutik måste du vara minst 18 år. Du måste också följa lagstiftningen i din nation. Vår 4-HO-MET är endast avsedd för experimentell användning och är inte avsedd för internt bruk för människor eller djur. 

4-HO-MET Legalitet

4-HO-MET är olagligt i Österrike och Sverige. Det är ett klass A-läkemedel i Storbritannien. I USA är det inte schemalagt, men kan betraktas som en analog av psilocin. Så det är möjligt för användare och säljare av 4-HO-MET i USA att åtalas enligt Federal Analogue Act.

Be the first to review “4-HO-MET”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu