4-HO-EPT

$231.56

In stock

Compare

Köp 4-HO-EPT online

4-HO-EPT är medlem i tryptaminklassen. 4-HO-EPT eller 4-hydroxi-N-etyl-N-propyltryptamin är en kemikalie som har sagts framkalla psykedeliska effekter. Anekdotiska rapporter har nämnt kognitiva effekter som humörförändring och beteendeförändring. Det liknar strukturellt en annan förening av samma klass psilocin (4-HO-DMT). 4-HO-DMT är en aktiv komponent i magiska svampar eller psykedeliska svampar som verkar på hjärnreceptorerna. Det är viktigt att notera att 4-HO-EPT inte är till konsumtion. Lämpliga åtgärder bör vidtas när experimentell forskning äger rum.

4-HO-EPT kemiska egenskaper

Kemisk formel: C15H22N2O

Molmassa: 246,354 g / mol

4-HO-EPT ingår i tryptaminklassen. Alla tryptaminer (inklusive 4-HO-DMT, den huvudsakliga aktiva ingrediensen i magiska svampar) delar en struktur som består av en aminogrupp som är bunden till en bicyklisk indol heterocyklisk som är fäst vid R3 via en etylsidokedja.

En substitution äger rum vid R4 i dess indol heterocykel med en hydroxylfunktionell grupp OH-. Bundet till tryptamin-ryggraden är en propyl- och etylkedja ansluten till den terminala aminen Rn.

4-HO-EPT-användning

Även om lite forskning har gjorts på 4-HO-EPT, verkar det finnas viss konsistens angående effekterna av forskningskemikalien på experimentella forskningsdeltagare.

Följande är några potentiella effekter av 4-HO-EPT, på grund av bristen på forskning som har gjorts på 4-HO-EPT är detta långt ifrån en uttömmande lista:

  • Förbättrad kreativitet
  • Ökad förmåga vid problemlösning
  • Lättnad av ångest / depression
  • Känslomässig reglering
  • Bryter vana med missbruk

Vad är de potentiella biverkningarna av 4-HO-EPT?

Det är viktigt att vara försiktig när man experimenterar med 4-HO-EPT på grund av bristen på forskning som har delats om kemikalien.

Följande är inte alls en uttömmande lista över de potentiella biverkningarna av 4-HO-EPT men ger en uppfattning om de potentiella biverkningarna som kan upplevas när forskning utförs med kemikalien.

Några av de kända biverkningarna av 4-HO-EPT inkluderar:

  • Ökad hjärtfrekvens:  detta verkar vara en vanlig biverkning oavsett dosmängd.
  • Elevutvidgning: elever utvidgas  sannolikt när kemikalien träder i kraft.
  • Hallucinationer:  i experiment har man funnit att 4-HO-EPT kan orsaka hallucinationer (både hörsel och visuellt).
  • Illamående:  de få anekdotiska rapporterna om kemikalien som har dykt upp indikerar att illamående är möjligt när 4-HO-EPT administreras.

4-HO-EPT-tolerans

Medan 4-HO-EPT inte anses vara lämpligt för konsumtion, har vissa experimentella undersökningar visat att tolerans byggs upp snabbt för ämnet. Detta betyder inte bara en minskad effekt från 4-HO-EPT om den tas igen inom en kort tidsperiod från det första intaget, men toleransen kan också påverka resultaten när experiment görs med andra kemikalier som är kända för sina psykedeliska effekter .

It may take 3 days for the tolerance to the effect of 4-HO-EPT to be reduced to half and 7 days to return the participant to their original state of tolerance (the estimate is based on the understanding that 4-HO-EPT or any other such chemicals are not used within the ‘recovery’ time).

Legality:

USA – While 4-HO-EPT is unscheduled under US law, it can potentially land a researcher in trouble under the Federal Analogue Act, due to the fact that Psilocin is a Schedule I drug under the Controlled Substances Act.

UK – the possession of 4-HO-EPT is restricted according to the Psychoactive Substances Act of 2016. It is considered a Class-A drug.

Tyskland –  En ny förändring av tysk lag innebar att produktion och import av 4-HO-EPT blev olagligt och straffbart enligt lag (New Psychoactive Substances Act). Innehav är olagligt men inte straffbart.

Var kan jag köpa 4-HO-EPT?

Här erbjuder vi högkvalitativ 4-HO-EPT. Alla våra kemikalier är testade av tredje part. Vi säljer ingen kemikalie för konsumtion. Du måste vara minst 18 år för att köpa från Chemical Planet.

Be the first to review “4-HO-EPT”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu