4-HO-DPT

kr248.10

In stock

Compare

Köp 4-HO-DPT online

4-HO-DPT eller 4-hydroxi-N, N-dipropyltryptamin eller Procin är medlem i tryptaminklassen. 4-HO-DPT för med sig de typer av kognitiva förändringar som kan förväntas av psykedelika i tryptaminklassen. 4-HO-DPT syntetiserades först av Alexander Shulgan gudfadern för Psychedelics.

Även om väldigt få rapporter finns tillgängliga om effekterna av 4-HO-DPT när de konsumeras av människor, har Shulgan nämnt det i sin bok ”Tryptamines som jag har känt och älskat (TiHkaL)”. Även om man delar en del av sitt namn med DPT är det inte samma ämne. Faktum är att rapporter visar att det har betydligt mindre obekväma biverkningar än DPT, särskilt fysiskt. Det är viktigt att notera att 4-HO-DPT inte är för konsumtion, adekvata åtgärder bör vidtas när experimentell forskning äger rum.

4-HO-DPT kemiska egenskaper

Kemisk formel: C16H24N2O

Molmassa: 260,381 g / mol

4-HO-DPT eller 4-hydroxi-N, N-dipropyltryptamin, ingår i tryptaminklassen. Det är en syntetisk indolmolekyl i klassen. Alla tryptaminer delar samma kärnstruktur som består av en bicyklisk indol heterocyklisk som kan hittas fäst vid R3 till en aminogrupp med hjälp av en etylsidokedja.

4-HO-DPT är specifikt substituerad vid R4 i dess indol heterocykel med en hydroxylfunktionell grupp OH–. Bundet till tryptamin-ryggraden (DPT) är också två propylkedjor anslutna till RN. 4-HO-DPT är en N-substituerad dipropylhomolog av psilocin (4-HO-DMT).

4-HO-DPT-användning

Även om lite forskning har gjorts på 4-HO-DPT verkar det finnas viss konsistens angående effekterna av forskningskemikalien på experimentella forskningsdeltagare.

Följande är några potentiella effekter av 4-HO-DPT, på grund av bristen på forskning som har gjorts på 4-HO-DPT är detta långt ifrån en uttömmande lista:

  • Fysisk eufori
  • Färgförbättring
  • Spårämnen
  • Kognitiv eufori
  • Drivande effekt på visuell uppfattning (morfing, smältning, flytande, andning)

Vilka är de potentiella biverkningarna av 4-HO-DPT?

Det är viktigt att vara försiktig när man experimenterar med 4-HO-DPT på grund av brist på forskning som har delats om kemikalien och dess effekt på människor.

Följande är inte alls en uttömmande lista över de potentiella biverkningarna av 4-HO-DPT men ger en uppfattning om de potentiella biverkningarna som kan upplevas när forskning utförs med kemikalien.

Några av de kända biverkningarna av 4-HO-DPT inkluderar:

  •   Ökad hjärtfrekvens:  detta verkar vara en vanlig bieffekt när det gäller ämnen som 4-HO-DPT.
  •   Elevutvidgning:  deltagare har rapporterats ha visat större pupiller än normalt under påverkan av 4-HO-DPT.
  •   Sedation:  Högre doser har varit kända för att orsaka en lugnande effekt på deltagarna.
  •   Illamående:  även om det inte är mycket vanligt är det en biverkning som har rapporterats några gånger, särskilt under perioden strax före ”uppkomsten”.

4-HO-DPT-tolerans

Tolerans mot effekterna av 4-HO-DPT sker nästan omedelbart. Inom 7 dagar är dock deltagaren tillbaka till baslinjen. Till skillnad från många andra tryptaminer har användningen av 4-HO-DPT kors-toleranskollisioner med andra psykedelika, därför är deras styrka inte densamma.

Laglighet:

Storbritannien  – 4-HO-DPT anses vara ett klass A-läkemedel.

Tyskland –  4-HO-DPT kontrolleras under NpSG.

Schweiz –  kontrolleras inte under Buchstabe A, B, C, D. Det kan betraktas som lagligt.

Sverige –  4-HO-DPT är ännu inte klassificerat som ett läkemedel. Kräver ett särskilt tillstånd för köp och försäljning.

USA –  4-HO-DPT är inte schemalagd, men på grund av att det är en analog av psilocin kan det hända att experimentet åtalas enligt Federal Analogue Act.

Var kan man köpa 4-HO-DPT?

Här på vår Chemicals Shop erbjuder vi högkvalitativ 4-HO-DPT. Alla våra kemikalier är testade av tredje part. Vi säljer ingen kemikalie för konsumtion. Du måste vara minst 18 år för att köpa från vår kemikaliebutik.

Be the first to review “4-HO-DPT”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu