4-HO-DET

$231.56

In stock

Compare

Köp 4-HO-DET online

4-HO-DET är också känd som 4-hydroxi-N, N-dietyltryptamin. Denna kemikalie faller i kemisk klass tryptamin. 4-HO-DET är känt för att likna psilocin, som är den viktigaste aktiva ingrediensen i magiska svampar. 4-HO-DET är en syntetisk kemikalie och den syntetiserades först i slutet av 1950-talet.

4-HO-DET-experiment ger i allmänhet resultat som är nästan identiska med resultaten från magiska svamp / psilocin-experiment. Dessa resultat inkluderar taktilförbättring, konceptuellt tänkande, analysförbättring, ökad musikuppskattning, skrattpassning, tidsförvrängning, färgförbättring, drift, färgförskjutning och hallucinationer.

Var kan man köpa 4-HO-DET?

Här på vår Chemicals-butik erbjuder vi högkvalitativ 4-HO-DET till salu. Vår 4-HO-DET kommer i hcl eller fumarat pulverform. Men om du föredrar det i andra former kan du kontakta oss för att se om vi kan ge dig en anpassad beställning.

För att köpa 4-HO-DET från vår kemiska butik måste du vara minst 18 år. Du måste också ansluta dig till full laglig överensstämmelse med lagarna i din nation. Vår 4-HO-DET är endast avsedd för forskningsändamål. Detta betyder att det inte är avsett för människor eller djur.

 4-HO-DET-laglighet

I Storbritannien är 4-HO-DET ett läkemedel av klass A. I USA är 4-HO-DET inte schemalagd. Det kan dock betraktas som en analog av psilocin, vilket kan leda användare och säljare till lagföring enligt Federal Analogue Act. Det är olagligt att sälja eller äga i Sverige.

Be the first to review “4-HO-DET”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu