4-CMC

$148.86

In stock

Compare

4-CMC

4-CMC är förkortning för 4-klormetkinon. 4-CMC faller i katinonklassen av kemikalier. Det är en stimulant. Denna forskningskemikalie är väldigt ny på marknaden. Det betyder att det finns många forskare som inte har testat det ännu.

Trots det faktum att 4-CMC är nytt, sägs de preliminära experimenten med detta ämne ge resultat av ökade känslor, acceleration av tankeprocesser och höga energinivåer. 4-CMC liknar mycket 4-MMC, bk-MDMA och 3-MMC. Så, om du har experimenterat med någon av dessa forskningskemikalier, har du en god uppfattning om vad du kan förvänta dig med 4-CMC forskningsexperiment.

Var kan jag köpa 4-CMC?

Här på vår kemikaliebutik har vi extremt högkvalitativa 4-CMC tillgängliga för försäljning. Vår 4-CMC finns vanligtvis i kristallform. Om du inte ser önskat formulär, är du välkommen att kontakta oss för att se när det kan vara tillbaka.

Om du planerar att köpa 4-CMC från vår kemikaliebutik måste du vara minst 18 år och vara i full överensstämmelse med alla lagar för forskningskemikalier i ditt land. Våra kemikalier är endast avsedda för forskning och är inte avsedda för människor eller djur.

4-CMC laglighet

4-CMC är olagligt i Kina och Sverige. I Tyskland är det ett ”Anlage I” -kontrollerat läkemedel. Många andra nationer har inte schemalagt denna kemikalie än. Detta beror till stor del på att det är så nytt.

Be the first to review “4-CMC”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu