4-AcO-MET

kr231.56

In stock

Compare

Köp 4-AcO-MET online

4-AcO-MET är förkortning för 4-acetoxi-N-etyl-N-metyltryptamin. Denna kemikalie är i tryptaminklassen. 4-AcO-MET är en mindre känd tryptamin, men det producerar fortfarande psykedeliska fynd, precis som många andra tryptaminer. 4-AcO-MET liknar de andra 4-AcO-kemikalierna, inklusive 4-AcO DMT och 4-AcO-DET. Det liknar också kemisk struktur psilocybin, den aktiva ingrediensen i magiska svampar .

Experiment med 4-AcO-MET ger ofta resultat av sedering, spontana fysiska förnimmelser, färgförbättring, miljömönster, symmetrisk texturupprepning, drift, analysförbättring, hallucinationer och känslomässig förbättring. 4-AcO-MET kan vara potent, så försiktighet rekommenderas att forskare inte använder för mycket 4-AcO-MET i sina experiment. Se till att korrekt säkerhetsutrustning som andningsskyddshandskar och masker används under experiment.

Var kan man köpa 4-AcO-MET? 

Här på vår kemiska butik säljer vi 4-AcO-MET av hög kvalitet. Vår 4-AcO-MET kommer vanligtvis i hcl- eller fumaratpulverform. Om du inte ser önskat formulär är du välkommen att kontakta oss för att se när det kommer tillbaka.

För att vara berättigad att köpa 4-AcO-MET från vår kemiska butik måste du vara minst 18 år och i full överensstämmelse med lagarna i din nation. Vår 4-AcO-MET är inte avsedd för internt bruk av människor eller djur. Det är rent designat för forskningsändamål.

4-AcO-MET laglighet

4-AcO-MET är ett läkemedel av klass A i Storbritannien. I USA är det inte planerat. Men människor som säljer eller använder 4-AcO-MET kan utsättas för lagföring enligt Federal Analogues Act eftersom 4-AcO-MET är en analog av psilocin, ett schema I-läkemedel.

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “4-AcO-MET”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu