3-MeO-PCP HCL

kr124.05

In stock

Compare

Köp 3-MeO-PCP online

3-MeO-PCP är ett derivat av PCP och är ett dissociativt. 3-MeO-PCP står för 3-metoxifensklidin. Denna kemikalie faller i klassen arylcyklohexylamin. Den syntetiserades först år 1979. Experiment med 3-MeO-PCP ger vanligtvis resultat som liknar de hos andra dissociater som PCP eller MXE.

Forskare har dock beskrivit resultaten av 3-MeO-PCP för att vara mer stimulerande och mindre immobiliserande än resultaten av de andra kemikalierna. Andra fynd som vanligtvis är associerade med 3-MeO-PCP inkluderar ångestundertryckande, disinhibition, kognitiv eufori, konceptuellt tänkande, kreativitetsförbättring och tidsförvrängning.

De av oss som har erfarenhet av dissociates kommer ihåg den mindre potenta kemiska 4-MEO-PCP – men 3-MEO-PCP är en stor förbättring. Även vid mätningar så låga som 4 mg produceras intressanta reaktioner i laboratoriet.

Var kan jag köpa 3-MeO-PCP?

Här på vår Chemicals-butik har vi högkvalitativ 3-MeO-PCP till salu i pulverform. Pulverformen är ett utmärkt tillstånd för kemiska experiment med och är idealiskt för de flesta forskare.

För att köpa 3-MeO-PCP från vår kemikaliebutik måste du vara minst 18 år och vara i full överensstämmelse med lagarna i ditt land angående forskningskemikalier. Vårt 3-MeO-PCP är inte avsett för människor eller djur. Det är endast för forskningsändamål.

Du kan också kolla in fler produkter från kategorin Tryptamines.

3-McO-PCP-laglighet

3-MeO-PCP är olagligt i Österrike, Brasilien, Tyskland och Storbritannien. Det klassificeras inte som ett kontrollerat ämne i USA, men eftersom det är en analog till PCP är det möjligt att åtalas enligt Federal Analogue Act. I Sverige anses 3-MeO-PCP vara ett farligt ämne.

Be the first to review “3-MeO-PCP HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu