3-HO-PCP HCL

$82.70

In stock

Compare

Vad är 3-HO-PCP

3-HO-PCP står för 3-hydroxifencyclidin. Det är en dissociativ kemikalie som faller i arylcyklohexylaminklassen. Det är en NMDA-receptorantagonist. 3-HO-PCP syntetiserades först 1978. Det har varit en favorit för forskningskemister i många år.

3-HO-PCP-experiment ger vanligtvis resultat av stimulering, sedering, fysisk eufori, taktilförbättring, smärtlindring, förändringar i tyngdkraftsuppfattning, desinhibition, konceptuellt tänkande, tidsförvrängning, ökad musikuppskattning, tankeanslutning, hallucinationer och perspektivförvrängning. Det är mycket kraftfullt, så se till att du följer alla laboratoriesäkerhetsprocedurer om du experimenterar med det. 3-HO-PCP är ett utmärkt komplement till alla laboratorier.

Var kan jag köpa 3-HO-PCP?

3-HO-PCP kan köpas från Chemical Planet. Vi erbjuder högkvalitativ 3-HO-PCP till salu, vanligtvis i pulverform. Men om du vill ha en annan form, är du välkommen att kontakta oss för att meddela oss eftersom vi ofta har olika formulär tillgängliga.

Du måste vara minst 18 år för att köpa 3-HO-PCP från oss och vara i full laglig överensstämmelse med forskningskemikalielagarna i ditt land. Vårt 3-HO-PCP är inte avsett för konsumtion av människor eller djur. Den är endast avsedd för forskningsändamål.

3-HO-PCP-laglighet

3-HO-PCP är olagligt i Storbritannien. Det är emellertid inte schemalagt i de flesta andra nationer, vilket gör det lagligt på de flesta platser. Det kan dock vara olagligt i länder med starka analoga lagar, såsom USA.

 

Denna produkt är inte avsedd att användas som livsmedel.

Be the first to review “3-HO-PCP HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu