3-HO-PCE HCL

$66.16

In stock

Compare

Köp 3-HO-PCE online

3-HO-PCE står för 3-Hydroxyeticyclidine. Denna kemikalie faller i arylcyklohexylaminklassen. Det är en syntetisk dissociativ som är relativt ny på marknaden för forskningskemikalier. Det är mycket lik 3-HO-PCP i strukturell natur.

Tidiga forskningsrapporter har visat att denna kemikalie ger forskningsresultat av stimulering, sedering, smärtlindring, motorisk kontrollförlust, förändringar i uppfattningen av gravitation, taktil urkoppling, konceptuellt tänkande, eufori, desinhibition, tidsförvrängning, inre hallucination och förbättring av nedsänkning. 3 — HO-PCE är ett utmärkt komplement till alla laboratorier.

Var kan jag köpa 3-HO-PCE?

Vår kemikaliebutik är en av de bästa 3-HO-PCE-leverantörerna i världen. Vi säljer extremt högkvalitativ 3-HO-PCE, vanligtvis i pulverform. Men om du vill ha ett annat formulär är du välkommen att kontakta oss, eftersom vi ofta har olika formulär tillgängliga.

Du måste vara minst 18 år för att köpa 3-HO-PCE från oss, och du måste vara i full laglig överensstämmelse med lagstiftningen om forskningskemikalier i din nation. Våra kemikalier är inte avsedda för konsumtion av människor eller djur, de är endast avsedda för forskningsexperiment.

3-HO-PCE-laglighet

3-HO-PCE är olagligt i Storbritannien. Det är oplanerat i de flesta andra länder eftersom det är så nytt. Det kan dock potentiellt betraktas som olagligt i länder med starka analoga lagar, såsom USA.

Be the first to review “3-HO-PCE HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu