3-FPM HLC

$132.32

In stock

Compare

Description

Köp 3-FPM HLC online

3-FPM är förkortning för 3-fluorofenmetrazin. 3-FPM är en forskningskemikalie som har starka stimulerande egenskaper. 3-FPM faller in i fenolmorfolinklassen av kemikalier. De experimentella resultaten av 3-FPM anses vanligtvis vara mycket lika och nästan identiska med amfetamin.

Experiment med 3-FPM ger vanligtvis resultat av förbättrad fokus och motivation, tankeacceleration och eufori. Dessa resultat beskrivs emellertid ofta som mindre intensiva som för amfetamin eller andra stimulanser. Nervositet och sömnlöshet är två fynd som i allmänhet också ses mindre eller ses till reducerade frekvenser med 3-FPM.

Var kan jag köpa 3-FPM?

Här har vi högkvalitativ 3-FPM till salu. Vår 3-FPM finns i både pulver- och pelletsform. Så oavsett vilket kemiskt tillstånd du föredrar mellan dessa två alternativ har vi täckt dig.

Den 3-FPM som vi har till salu är endast avsedd för forskningsändamål. Det är inte avsett för internt bruk. Du måste också vara över 18 år för att köpa 3-FPM från oss och vara i full laglig överensstämmelse med lagarna i din nation.

3-FPM Legal Status

3-FPM är olagligt att köpa, sälja eller äga i Israel, Schweiz och USA. I Storbritannien anses det vara en analog med fenmetrazin, vilket är ett schema II-läkemedel när det används som livsmedel.

Recensioner (0)

Be the first to review “3-FPM HLC”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Vagn

No products in the cart.