3-FMA HCL

$124.05

In stock

Compare

Köp 3-FMA HCL online

3-FMA är en forskningskemikalie som faller under den klassiska ersättningsklassen amfetamin. När det gäller kemisk struktur liknar 3-FMA mycket 2-FMA, 3-FA, 4-FMA och 4-FA. 3-FMA står för 3-fluormetamfetamin. Denna forskningskemikalie är väldigt ny och som ett resultat finns det inte ett överflöd av rapporter om resultaten av att experimentera med denna kemikalie.

På grund av detta faktum bör du vidta försiktighet om du planerar att experimentera med det. Tidiga rapporter har dock visat att 3-FMA ger resultat av stimulering, taktil förbättring, kognitiv eufori, tidsförvrängning, tankeacceleration, vakenhet, motivationsförbättring och analysförbättring. Använd dina skyddsglasögon när du experimenterar med 3-FMA.

 

Var kan jag köpa 3-FMA?

Här på Chemical Planet säljer vi några av de bästa 3-FMA som finns på marknaden. Vår 3-FMA kommer vanligtvis i form av pulver. Men vi har ofta andra former tillgängliga. Så kontakta oss gärna om du vill köpa 3-FMA i en annan form.

Du måste vara minst 18 år gammal och följa lagstiftningen i ditt land för att köpa 3-FMA från oss. Vi accepterar alla större kreditkort och även Bitcoin för betalning. Sändning samma dag finns i många länder.

 

3-FMA-laglighet

I USA är 3-FMA sannolikt olagligt på grund av att det är en analog av amfetamin. I Storbritannien är 3-FMA ett klass A-läkemedel. I Kanada är 3-FMA ett schema 1-läkemedel. I Kina är 3-FMA ett kontrollerat ämne. I Nya Zeeland är 3-FMA en amfetaminanalog och är olaglig. I Tyskland är det ett kontrollerat ämne.

Be the first to review “3-FMA HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu