3-FEA HCL

$82.70

In stock

Compare

Köp 3-FEA HCL online

3-FEA är en kemikalie som faller under ämnena amfetamin.  3-FEA är en förkortning för 3-fluoroetamfetamin. Detta ämne  används ofta som forskningsersättning för många andra amfetaminer på grund av att det är lagligt i många länder och många andra amfetaminer inte är det. 

Resultaten av 3-FEA liknar resultaten för andra amfetaminer, såsom eufori, spänning, energi, vakenhet och snabbare reaktionstider.  

Resultaten för 3-FEA har visat sig hålla i upp till fyra timmar, vilket gör det till en favorit bland kemiska forskare som vill utföra längre experiment. 3-FEA har stimulerande  resultat , som många andra amfetaminer.  

 Var kan jag köpa 3-FEA  

Här utför vi mycket hög – kvalitet 3-FEA och ha den tillgänglig för försäljning. Så om du letar efter en bra 3-FEA-leverantör, leta inte längre. Du kan köpa 3-FEA från oss i så lite som 0,25 gram till så stora som 1000 gram.  

Men endast personer som är över 18 år kan köpa 3-FEA på vår kemikaliebutiks webbplats. Om du planerar att köpa från oss måste du också följa alla lagar om 3-FEA i ditt land. Vår 3-FEA är inte avsedd att användas som livsmedel. Det är endast för forskningsändamål. 

 3-FEA Legal Status  

I USA är 3-FEA ett schema II-läkemedel. I Storbritannien är det ett klass A-läkemedel. I Kanada är det ett schema I-läkemedel. I Nya Zeeland är det ett schema III-läkemedel och anses inte vara en amfetaminanalog.  

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “3-FEA HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu