2C-E

$181.94

In stock

Compare

Köp 2C-E online

2C-E är förkortning för 2,5-dimetoxi-4-etylfenetylamin. Denna forskningskemikalie är psykedelisk till sin natur och ingår i fenyletylaminklassen av kemikalier. Det liknar meskalin i kemisk struktur. Denna kemiska syntetiserades första gången år 1977. 2C-E har en fenylring bunden till en amino (NH 2 ) gruppen via en etyl-kedja.

Det producerar ett antal forskningsresultat som är önskvärda för många experter inom forskarkemisk gemenskap. Dessa resultat inkluderar stimulering, sedering, fysisk eufori, taktilförbättring, färgförbättring, drift, transformationer, hallucinationer, förbättring av analys, förbättring av empati och förbättring av sällskap.

Var kan jag köpa 2C-E?

2C-E kan köpas här på denna webbplats. Vi har extremt hög kvalitet 2C-E, vanligtvis i pulverform. Men om du vill ha det i en annan form är du välkommen att fråga, för vi har ofta andra formulär tillgängliga. Vår 2C-E är inte avsedd för djur eller människor. Det är endast för forskningsändamål. Du måste vara minst 18 år för att köpa 2C-E från oss och i full laglig överensstämmelse med ditt lands forskningskemikalielagar.

2C-E Laglighet

2C-E är olagligt i Österrike, Brasilien, Kanada, Kina, Danmark, Finland, Tyskland, Israel, Lettland, Nya Zeeland, Sverige, Schweiz, Storbritannien och USA.

Be the first to review “2C-E”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu