2C-C

kr165.40

In stock

Compare

Köp 2C-C online

2C-C är förkortning för 4-klor-2,5-dimetoxifenetylamin. Denna forskningskemikalie faller i fenetylaminklassen. Det är psykedeliskt till sin natur. 2C-C har funnits på forskningsmarknaden ett tag. Den syntetiserades först 1983. 2C-C är en del av 2C-x-gruppen av fenetylaminer. Alla ämnen i denna klass av kemikalier härrör från förändringen av meskalinmolekylen.

2C-C är känt för att producera experimentella forskningsresultat som inkluderar färgförbättring, drifting, stimulering, sedering, taktilförbättring, empatiförbättring, förbättring av sällskap, konceptuellt tänkande, ökad musikuppskattning, hörselhallucination och tidsförvrängning. 2C-C är ett utmärkt komplement till alla laboratorier.

 2C-C är en potent hallucinogen. Se till att din laboratorieutrustning är testad och fungerar korrekt innan du kör försök. Noggrannhet i milligramskala krävs för att korrekt införa mätningar i testapparater.

Var kan jag köpa 2C-C?

Här på Chemical Planet säljer vi högkvalitativ 2C-C, vanligtvis i pulverform. Andra formulär är dock ofta tillgängliga, så kontakta oss gärna om du letar efter ett annat formulär. Vår 2C-C är inte avsedd för människor eller djur. Det är endast avsett för forskningsändamål. Du måste vara minst 18 år för att köpa 2C-C från oss.

2C-C Laglighet

2C-C är lagligt i Australien, Österrike, Brasilien, Kanada, Kina, Tyskland, Japan, Lettland, Sverige, Schweiz,

Be the first to review “2C-C”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu