2C-B-FLY HCL

$165.40

In stock

Compare

Köp 2C-B-FLY online

2C-B-FLY är en forskningskemikalie som är känd för sina psykedeliska egenskaper. Det är väldigt lika 2C-B, ett annat ämne som är känt för sina psykedeliska egenskaper. Många forskare beskriver resultaten av experiment med 2C-B-FLY som mycket liknar resultaten av experiment med MDMA: hallucinationer, konceptuellt tänkande, disinhibition, känslomässig förbättring, kreativitetsförbättring etc. Om du letar efter ett bra alternativ till 2C -B eller till MDMA, då är 2C-B-FLY ett utmärkt alternativ för dina forskningsexperiment.

Var kan jag köpa 2C-B-FLY?

Här på vår Chemicals-butik har vi extremt högkvalitativ 2C-B-FLY till salu. 2C-B-Fly som vi har tillgänglig kommer i pelletsform. Vi är en av de bästa 2C-B-FLY-leverantörerna på internet, och vi skickar till många olika länder.

Men om du vill köpa 2C-B-FLY från oss måste du vara minst 18 år gammal och lagligt ha rätt att köpa den i din nation. Vår 2C-B-FLY är endast tillgänglig för forskningsändamål och är inte avsedd för människor eller djur.

2C-B-FLY Laglighet

2C-B-FLY är olagligt i Kanada, Österrike, Storbritannien och Sverige. Det är inte schemalagt i USA. I Tyskland är försäljning och produktion av 2C-B-FLY olaglig. Besittning är också olagligt i Tyskland. det åtalas dock vanligtvis inte.

Be the first to review “2C-B-FLY HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu