2-FMA HCL

$66.16

In stock

Compare

Description

Köp 2-FMA HCL online

2-FMA är en förkortning för 2-fluormetamfetamin. 2-FMA är en forskningskemikalie som faller i amfetaminklassen. 2-FMA liknar mycket andra stimulerande medel såsom 2-FA, 3-FA och 4-FMA. Det kallas vanligtvis ett substitut amfetamin. 2-FMA antas producera sina forskningsresultat genom att verka på dopamin- och norepinefrinreceptorerna i hjärnan.

Det blir en favorit för laboratorieforskare som föredrar att experimentera med stimulantia. Experimentella resultat för 2-FMA inkluderar ofta stimulering, fysisk eufori, taktil förstärkning, drift, ökad libido, fokusförbättring, desinhibition, tankeacceleration, tidsförvrängning, ökad musikuppskattning och uthållighet.

 Var kan jag köpa 2-FMA?

Här på Chemical Planet säljer vi extremt högkvalitativ 2-FMA, vanligtvis i pulverform. Om du vill ha en annan form är du dock välkommen att kontakta oss för att se om vi har en annan tillgänglig, eftersom vi ofta gör det.

Du måste vara minst 18 år för att köpa 2-FMA från oss och du måste också vara i full överensstämmelse med forskningen kemiska lagar i din nation. Våra kemikalier är inte avsedda för konsumtion av människor eller djur, de är endast avsedda för forskningsändamål.

 2-FMA-laglighet

2-FMA är olagligt i Kanada, Kina, Tyskland, Nya Zeeland och Storbritannien. Det kan också vara olagligt i andra nationer med starka analoga lagar, såsom USA.

Recensioner (0)

Be the first to review “2-FMA HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Vagn

No products in the cart.