2-FEA HCL

kr82.70

In stock

Compare

Köp 2-FEA online

2-FEA är förkortningen för 2-fluoretamfetamin. Denna forskningskemikalie är ett stimulerande medel och ingår i amfetaminklassen. 2-FEA liknar mycket 3-FEA. 2-FEA är mycket potent och kan ge kraftfulla resultat med mycket små doser.

Alla lämpliga säkerhetsåtgärder måste följas för att undvika olyckor under experimenten. 2-FEA är känt för att ge resultat av eufori, stimulering, taktil förbättring, förbättrad uthållighet, känslor av drift, transformationer, hallucinationer, förbättrad analys, tidsförvrängning, tankeacceleration och minskad uppskattning av musik.

Var kan jag köpa 2-FEA?

2-FEA kan köpas direkt här på Chemical Planet webbplats. Vi erbjuder högkvalitativ 2-FEA, vanligtvis i pulverform. Om du föredrar ett annat formulär, vänligen kontakta oss för att se om det finns tillgängligt. Om du vill köpa 2-FEA från oss måste du vara minst 18 år gammal. Du måste också vara i full överensstämmelse med lagarna i din nation. Våra kemikalier är inte avsedda för användning hos människor eller djur. De är endast avsedda för experimentellt forskningsändamål.

Lagenligheten av 2-FEA

2-FEA är ett klass A-ämne i Storbritannien. I Kanada anses det vara en amfetaminanalog och skulle därför vara ett Schema I-ämne. I Nya Zeeland är 2-FEA ett Schema 3-kontrollerat ämne. 2-FEA (C11H16N, Mr 162g / mol) är typiskt tillgängligt som ett fint pulver. (C11H16N * HCl, Mr 198g / mol).

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminalteknik och forskning. Därför är den INTE avsedd att användas som livsmedel eller för in vitro-experiment på någon typ av djur eller levande organism.

Be the first to review “2-FEA HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu