2-FDCK HCL

$82.70

In stock

Compare

2-FDCK står för 2-fluorodeschloroketamin. Detta ämne är ett syntetiskt dissociativt som liknar mycket ketamin. Liksom ketamin ger experiment med 2-FDCK ofta resultat av hallucinationer, eufori och konceptuellt tänkande. Kemiskt är 2-FDCK nästan strukturellt identisk med ketamin, men med 2-FDCK har klorgruppen ersatts med fluor. 2-FDCK experimenteras inte lika mycket med som ketamin, men mycket spänning bygger på 2-FDCK på grund av dess forskningsegenskaper och dess positiva juridiska status i många länder.

Detta ämne är förmodligen en av de mest efterlängtade forskningskemikalierna genom tiderna i den dissociativa klassen. Det är i en egen liga jämfört med syntetiska ämnen som difenidin och metoxfenidin.

Var kan jag köpa 2-FDCK?
Här på Chemical Planet har vi extremt högkvalitativ 2-FDCK att köpa. Vi är en av de bästa 2-FDCK-leverantörerna i världen. Vi har 2-FDCK att köpa i pulverform, vilket är det bästa tillståndet för denna kemikalie för forskningsändamål.

Om du planerar att köpa 2-FDCK från oss måste du vara över 18 år och i full laglig överensstämmelse med alla lagar i din nation. Vår 2-FDCK är inte avsedd för internt bruk på varken människor eller djur. Det är strikt för forskning.

2-FDCK Laglighet
2-FDCK är helt olagligt i både Österrike och Lettland. I Kanada är dess juridiska status öppen för tolkning, eftersom den inte är specifikt listad i Controlled Drugs and Substances Act, men det kan eventuellt betraktas som en analog till PCP, vilket är. I Storbritannien är det ett ämne av klass B, vilket gör det olagligt att äga, importera, leverera eller producera.

 

Förvara alltid på en sval, torr plats för maximal hållbarhet. Denna produkt är endast avsedd för kriminaltekniska och forskningsapplikationer. Den är därför INTE avsedd att användas som livsmedel eller in vivo-testning av något slag på djur eller någon levande organism.

Be the first to review “2-FDCK HCL”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu